Suma piperată cerută de Adrian Enache pe un concert alături de fiica lui, Diana!

Adrian Enache face de ceva vreme echipă bună cu fiica sa, Diana, atunci când vine vorba de concerte! Mai mult decât atât, de curând, și fiul lui, David, a urmat o carieră artistică, astfel că familia nu duce lipsă de evenimente. Iată cât cere Adrian Enache pentru un astfel de concert!

Adrian Enache, în vârstă de 55 de ani, le-a transmis talentul și celor doi copii ai săi, care îl moștenesc din toate punctele de vedere. Artistul și fiica lui, Diana, susțin de ceva timp concerte împreună, cei doi formând o echipă care se bucură de multă apreciere în rândul evenimentelor la care participă.

Citește și: Fiul lui Adrian Enache şi al Iulianei Marciuc, debut pe scenă

Cât cere Adrian Enache pentru un concert alături de fiica lui

De curând, Adrian Enache a dezvăluit și ce sumă de bani primește pe astfel de concerte. Astfel, prețul pentru o nuntă sau un eveniment privat la care cei doi sunt invitați se poate ridica la câteva mii de euro, cântăreții pregătind pentru momentul lor mai multe stiluri muzicale.

Cu toate acestea, suma totală se împarte la 3, având în vedere că „formula” propusă de Adrian Enache include și un al treilea artist, pe Rareș, bunul prieten al cântărețului. Cei trei nu vin la evenimente fără suma de 5000 de euro. 

Citește și: Diana Enache, de nerecunoscut după intervențiile estetice. Cât s-a schimbat fiica lui Adrian Enache

Merg la pachet și cu Diana, și cu Rareș, e 5000 de euro. Facem show-ul pe care l-am avut și la Londra și-n America. De asemenea, am un proiect care merge foarte bine. Toată lumea vrea să vadă conceptul tată-fiică.

Prețul depinde de preferințe. Avem foarte multe nunți în doi. Pentru un show de 90 de minute avem un onorariu și de 5000 de euro. Merge treaba.”, a declarat Adrian Enache pentru Impact.

Adrian Enache, alături de fiica lui, Diana Foto: Arhivă personală
Adrian Enache, alături de fiica lui, Diana Foto: Arhivă personală

Adrian Enache nu duce deloc lipsă de evenimente

Mă cheamă lumea, parcă acum m-au descoperit. Am fost recent la Pitești, am avut cea mai mare surpriză să văd cum publicul îmi cânta piesele. A venit Freddy Mercury la noi, așa au zis. (..)

Azi-noapte am avut alte trei evenimente, la Cluj și Oradea. Au trimis elicopterul să mă ia de la Cluj, ca să pot ajunge la timp, pentru că apoi trebuia să mă și întorc.”, a mai spus artistul, care nu duce deloc lipsă de evenimente.

Adrian Enache și Iuliana Marciuc formează un cuplu de ani buni și au împreună un fiu, pe David. Cei doi au ales însă să nu se căsătorească. Artistul a bifat însă un mariaj în trecut, iar din relația cu fosta soție, Corina, a rezultat fiica lui, Diana.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net