Iuliana Marciuc, cu ochii în lacrimi, la televizor! Suferința cumplită prin care a trecut timp de zece ani

Iuliana Marciuc și Adrian Enache formează un cuplu de mai bine de 25 de ani. Cei doi au găsit secretul unei relații fericite și sunt la fel de îndrăgostiți ca în prima zi. Invitată în platoul unei emisiuni, Iuliana a vorbit însă despre cea mai mare cumpănă pe care au reușit să o depășească împreună.

Iuliana Marciuc și Adrian Enache formează un cuplu de 26 de ani
Iuliana Marciuc și Adrian Enache formează un cuplu de 26 de ani

Iuliana Marciuc și Adrian Enache sunt fericiți împreună de mai bine de două decenii, însă povestea lor de iubire nu a fost lipsită de încercări. Invitată în platoul unei emisiuni televizate, Iuliana a vorbit despre un moment mai puțin știut. Iuliana și-a dorit foarte mult să devină mamă, iar acest lucru s-a întâmplat în urmă cu 16 ani. 

Este mai puțin cunoscut chinul prin care a trecut Iuliana pentru a-și putea ține în brațe copilul. Timp de aproape 10 ani s-a străduit să devină mamă, însă eforturile sale nu păreau să dea roade. 

Mulți ani de zile o dorință neîmplinită a fost aceea de a rămâne însărcinată. Și acum îmi amintesc exact momentele, cum am aflat, unde eram. Eram cu prietena mea cea mai bună într-o televiziune, într-un birou. Mamă, când am văzut că e pozitiv… Îți dai seama, că făcusem tratamente. Doamne, dar ce n-am făcut! 

Acupunctură, reflexoterapie, tratamente hormonale. Deci, am făcut foarte multe, am mers foarte des la biserică, țin minte că am mers 9 săptămâni la rând la Ghighiu, deci le încercasem cumva pe toate, toate", a mărturisit Iuliana Marciuc, cu lacrimi în ochi. 

Iuliana Mariciuc a vorbit despre cea mai grea cumpănă a vieții sale
Iuliana Mariciuc a vorbit despre cea mai grea cumpănă a vieții sale

În ciuda faptului că trăiesc o poveste de iubire de 26 de ani, Iuliana Marciuc și Adrian Enache nu doresc să ajungă în fața ofițerului stării civile. Ei s-au logodit în anul 2010, dar nu sunt căsătoriți religios și nici nu se gândesc să facă acest pas în viitorul apropiat. Motivul pentru care căsătoria nu se află pe lista lor de priorități a fost dezvăluit de către Iuliana, într-un interviu acordat pentru Click!. 

Nu ne-am gândit să ne căsătorim, însă eu cred că dacă nu a fost atunci, la început, nu ştiu dacă schimbând regulile jocului, cumva nu greşim. Şi atunci, dacă greşim, dacă ne e bine aşa, de ce să ne căsătorim? Căsătoria cred că e principalul motiv de divorţ. Nu vreau să am acest motiv”, a declarat Iuliana Marciuc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net