Fiica lui Adrian Enache îl face bunic pe Sorin Ovidiu Vîntu! Diana dă vestea cea mare: „Sunt pregătită pentru o sarcină!"

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Diana, frumoasa fiică a lui Adrian Enache, se iubește de patru ani cu nimeni altul decât Ionuț Vîntu, băiatul controversatului om de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu. Diana a ținut relația ascunsă mai mult timp, însă acum lucrurile au devenit cât se poate de serioase între cei doi amorezi.

cub diana enache png

Adrian Enache, o să fii bunic, anunță Diana!

Diana Enache, frumoasa fiică a lui Adrian Enache, este îndrăgostită foarte tare de chipeșul ei iubit Ionuț Vîntu, nimeni altul decât băiatul omului de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, și zburdă de fericire. Are 26 de ani și nu ne-ar mira ca, foarte curând, să auzim că se așează la casa ei cu fiul omului de afaceri.

Solista a și postat mai multe imagini alături de iubitul ei pe paginile de socializare, iar, la ultima întâlnire cu ea ne-a mărturisit, mai în glumă mai în serios, că este gata pregătită să devină mămică!

Sunt pregătită de-o sarcină! Mă simt foarte bine! Sunt într-o perioadă foarte bună a vieții mele, cu multă treabă, cu multe proiecte. Fac naveta București-Cluj pentru noua emisiune «Totu-i fain», pe care o fac cu Alin Pascal la Prima TV. Filmăm de zor la Cluj și sunt mai mult pe drumuri.

Abia aștept să înceapă show-ul, din luna ianuarie. Va fi difuzat sâmbătă, după-amiază”, ne-a mărturisit frumoasa fiică a lui Adrian Enache, care deborda de fericire și bună dispoziție, semn că-i merge bine și în dragoste, dar și pe plan profesional.

Pe ce nu pune gura de Sărbători?: „Nu-mi place răcitura!”

Frumoasa fiică a lui Adrian Enache va petrece Crăciunul în sânul familiei, unde îl va aduce și pe iubitul ei. De Revelion, însă, Diana muncește cu drag și spor căci va cânta alături de tatăl ei, Adrian Enache.

Acum ne pregătim temeinic să întâmpinăm Sărbătorile. Sarmalele îmi plac cel mai mult și salata boeuf. Nu-mi place răcitura deloc, nu-mi place nimic din ce dansează în farfurie. O fi ea sănătoasă piftia, pentru că are colagen, dar eu nu pun gura pe ea.

Anul acesta, am devenit și eu foarte intesată de tot ce înseamnă colagen, proceduri estetice. O să fiu foarte atentă la ce mănânc de Sărbători. Cu vârsta se mai simte și al mine, pe ici pe colo, așa puțin”, ne-a mai declarat Diana Enache.

Diana și-a schimbat total înfățișarea, în ultima vreme. Fiica lui Adrian Enache a slăbit câteva kilograme bune, și-a schimbat coafura și și-a mărit și buzele. La 26 de ani, tânăra arată formidabil.

Regim nu țin neapărat. Dar, dacă mâncăm sarmale azi, mâine clar nu mâncăm pizza, mâncăm neapărat salată. Eu am gena bună, dar, totuși, trebuie să avem grijă.

E adevărat că abia după 30 de ani încep problemele. Nu am fost extremistă de felul meu, să mănânc numai pizza sau numai burgheri. Dar, când mi-e poftă, nu-mi refuz nici o plăcere!”, ne-a mai dezvăluit frumoasa fiică a lui Adrian Enache.

Diana Enache filmează la Cluj o nouă emisiune pentru Prima TV, alături de Alin Pascal, fiul Matildei Pascal Cojocărița, emisiunea ce se la lansa în luna ianuarie, anul viitor.

Cine e iubitul Dianei?

Iubitul Dianei Enache, Ionuț Vîntu s-a ocupat în trecut de o serie de afaceri, de la restaurante, la portaluri web sau clinici medicale. Fiul omului de afaceri Sorin Ovidiu și-a încercat, mai nou, însă, norocul și în domeniul monedelor virtuale. Tânărul a construit o platformă media și făcut investiții în criptomonede.

Tatăl său, omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu, a fost condamnat în 2017 la 11 ani de închisoare, fiind acuzat în dosarul FNI, dar și intr-un alt dosar ce privea falimentarea companiei Petromservice. Sorin Ovidiu Vântu a fost, însă, elibertat condiționat în urmă cu doi ani.

.Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
banner laura cosoi png
banner zurli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net