Diana Enache a anunțat sexul bebelușului! Adrian Enache e în culmea fericirii: „Eu zic să fii pregătit financiar”

Ultima actualizare:

De ziua lui, chiar pe 12 iunie, Adrian Enache a primit o veste care i-a făcut sufletul să tresalte de bucurie! Fiica lui, Diana Enache, a anunțat sexul bebelușului. 

Adrian Enache a aflat că fiica lui, Diana Enache, o să aibă o fetiță
Adrian Enache a aflat că fiica lui, Diana Enache, o să aibă o fetiță

Diana Enache a anunțat sexul bebelușului în podcastul lui Adrian Enache

Chiar de ziua lui Adrian Enache, pe 12 iunie, solistul a aflat în podcastul său că Diana Enache, fiica lui, i-a pregătit o surpriză de zile mari. Solista și vedeta de televiziune i-a mărturisit tatălui ei ce sex are bebelușul pe care urmează să-l aducă pe lume. 

Ziua bună cu dezvăluiri începe, căci de luni avem vești noi pentru voi. Cea mai nouă invitată la „Laivu’ lu’ Enache”, a fost Diana Enache, fiica solistului, unde a dezvăluit detalii picante despre sarcină, dar și lucruri pe care, până acum, nu le-a abordat în spațiul public. 

În ultima vreme s-a tot dat sfoară în țară că Diana Enache, vedeta de la Prima TV și de la Național FM ar fi însărcinată, însă ea nu a recunoscut nimic. Dar iată că acum o face și nu oricum, ci în podcastul tatălui său, Adrian Enache.

Diana i-a povestit tatălui ei, în exclusivitate, că va avea o fetiță și că este însărcinată în 6 luni. Am aflat că sarcina vedetei este una ușoară și după cum se poate vedea și în imagini, nu este vizibilă încă! Deci, Diana arată nemaipomenit!

Adrian Enache, plin de emoții în podcastul cu fiica lui, Diana

După cum v-am anunțat deja, Adrian Enache a împlinit 57 de ani și fiica lui i-a făcut cadou o medalie pe care este inscripționată „Cel mai tânăr bunic rock`n`roll”, iar acesta a purtat-o cu drag la gât cât timp a fost în emisiune, apoi a pus-o lângă celelalte premii. Cei doi au stat de vorbă degajat și despre alte subiecte timp de mai multe zeci de minute și au depănat amintiri din copilărie, de exemplu, de când Diana cânta în baie pentru că avea trac pentru a cânta lângă tatăl ei.

Însă, într-un final, s-a întâmplat și acest lucru și cei doi au fost solicitați în multe show-uri împreună, în spectacole și emisiuni de televiziune. Dar mai multe detalii aflați voi în continuare urmărind „Laivu’ lu’ Enache”, care și-a schimbat ziua de difuzare, aceasta fiind inițial marțea, special pentru că a fost ziua artistului. Am aflat că Iuliana Marciuc produce de doi ani acest podcast și, cu siguranță, dezvăluirea sexului bebelușului Dianei Enache a fost cel mai emoționant moment atât pentru Adrian Enache, cât și pentru ea. Așa cum v-am spus, Adrian Enache urmează să aibă o nepoțică! Atunci când a aflat marea veste, artistul s-a bucurat mult, mai ales că el cu Diana au avut o relație foarte specială de-a lungul anilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net