Din ce câștigă Răzvan Botezatu bani, de când nu mai apare la TV. Toate femeile sunt fericite să audă asta despre el!

#Exclusiv Click!

Răzvan Botezatu (32 de ani) este una dintre cele mai carismatice vedete din mediul online. De când nu mai apare pe micile ecrane, tânărul a ales să se mute în Eforie, în orașul său natal, unde să își deschidă propria sa afacere.

Bote și-a deschis magazin second-hand

Răzvan Botezatu a cunoscut celebritatea după ce a lucrat timp de cinci ani la Antena Stars unde a și moderat o emisiune matinală împreună cu Roxana Marcu. După plecarea sa de la trustul Intact, acesta a mai avut o colaborare cu trustul din Pache Protopopescu pentru emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, în calitate de concurent. După acest proiect, simpaticul Răzvan a ales să își deschidă propria sa afacere, mai exact un magazin second-hand în Eforie Sud, acolo unde și locuiește.

Pentru că promovarea este foarte importantă, vedata postează în fiecare zi filmulețe în mediul online în care își promovează articolele vestimentare pe care le aduce în magazinul său.

„Haideți maică la tricouri, tricouri avem”, „Am adus rochițe! Vă aștept în Eforie Sud!”, „Maicăăăă, avem tricouri”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de Răzvan Botezatu în dreptul filmulețelor cu el extrem de hazlii.

Internauții se amuză copios

Pentru că are o legături foarte strânsă cu persoanele din mediul online, Răzvan postează zilnic imagini sau video-uri cu el iar fanii săi se amuză copios și aleg să îi dea like-uri la postare sau să reacționeze printr-un comentariu la fel de hazliu ca și postările sale.

„Eu promit că o să vin din Statele Unite special ca fac un shopping la Eforie Sud, când eram mică mergem în fiecare vară la Eforie Sud”, „Maică sunteți minunați. Am râs cu lacrimi”, „La magazin este frumos cu tine acolo, doar de drag vine lumea și să mai vadă una alta…ultima Bombiță! Căciula e ceva….ești mega funny!”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de Răzvan de la internauți.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net