Cele mai bune uleiuri naturale care ne protejează de soare. Sunt folosite de toți turiștii de pe litoral

Fiecare dintre noi își dorește să petreacă cât mai mult timp pe plajă, însă, indiferent cât de plăcut este să ne relaxăm întinși pe șezlong, ori pe prosop, nu trebuie să uităm că există și riscuri! Pe termen lung, Soarele nu va avea milă de sănătatea pielii noastre, iar dacă dorim să stăm cât mai mult timp pozibil la bronzat, sunt necesare unele măsuri de precauție. Astfel, află alături de Click! care sunt opțiunile naturale pentru protecția solară!

Avem o mulțime de opțiuni naturale pentru a ne proteja pe plajă
Avem o mulțime de opțiuni naturale pentru a ne proteja pe plajă

Deja am ajuns și la mijlocul lunii iulie, iar Soarele este mai necruțător ca oricând. Însă, ce pentru cei dintre noi încă rămași prin traficul orașelor este „caniculă de nesuportat”, dacă vă numărați printre turiștii de pe litoral, va deveni o adevărată binecuvântare! Fiecăruia dintre noi îi place să petreacă cât mai mult timp posibil pe plajă, la bronzat! Însă, există și riscuri pe care trebuie să le avem în vedere!

Astfel, pentru protejarea pielii noastre de razele Soarelui, nu trebuie să uităm de cremele concepute special pentru acest lucru! Însă, dacă doriți opțiuni mai naturale, aveți noroc! Potrivit informațiilor oferite de către cei de la Antena 3 CNN, există o mulțime de uleiuri de fructe, plante, ori chiar și legume, care vă pot oferi protecție solară!

Opțiunile naturale pentru protecția solară

De departe cea mai bună opțiune pe care o aveți la dispoziție este uleiul de morcov. Acesta are un grad de protecție de 40, iar pe lângă asta, el conține și antioxidanți, care vă vor menține pielea frumoasă și sănătoasă! Uleiul de semințe de zmeură este altă opțiune surprinzătoare, dar extrem de eficientă!

Deși poate că nu v-ați aștepta niciodată să auziți asta, dar uleiul de avocado este altă opțiune perfectă pentru a vă bucura de protecție solară. El conține un procent ridicat de grăsimi monosaturate, ce vă vor forma un strat protector în jurul pielii voastre!

Așa că data viitoare când mergeți pe plajă, pentru a vă apăra împotriva arsurilor, dar chiar și a cancerului de piele, nu uitați de protecție!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
448542067 7833042643424770 2443193394384490631 n jpg
image
image
image
image
image
image
index png
Insula Agistri, Grecia FOTO Shutterstock
555 (21) jpg
santorini 4044972 1280 jpg
loc de munca jpg
reguli noi aeroport jpg
dulceata din plante de leac jpeg
printul julian al suediei profimedia (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net