Avertisment din partea MAE! Vor fi greve în una din cele mai populare destinații de vacanță ale românilor

Vă pregătiți să plecați în vacanță? Ei bine, distracție plăcută! Însă, dacă cumva destinația voastră este Italia, avem ceva vești proaste! Se pare că Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a oferit un avertisment ce dă peste cap planurile românilor ce pornesc spre peninsulă. Joi și vineri vor avea loc greve feroviare ce amenință să dea complet peste cap transportul de-a lungul țării. Află mai multe detalii alături de Click!

Vor fi mai multe greve în Italia
Vor fi mai multe greve în Italia

După cum ați văzut, din păcate, dacă porniți în vacanță spre Italia, sau doar tranzitați pensinsula, avem ceva vești proaste. Știm, deja suntem la mijlocul lunii iulie și de abia așteptați să plecați în vacanță, însă, potrivit avertismentului sosit de la MAE, s-ar putea ca drumul în Italia să vă provoace mai multă bătaie de cap decât relaxare. Potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, Ministerul Afacerilor Externe informează românii că joi și vineri, în diverse orașe din Italia vor fi greve feroviare, iar întreg transportul public poate fi dat peste cap.

Iar, din păcate, veștile proaste nu se rezumă doar la călătoriile cu trenul. Tot în Italia, mâine (15 iulie), se anunță o grevă a personalului handling şi check-in, de pe aeroporturi. Programul acestora va fi oprit între orele 10 și 18. Iar dacă călătoriți cu avionul, problemele nu se opresc aici. Piloții companiei Malta Air (ce operează cursele Ryanair), cât piloții și angajații de la Vueling vor fi în grevă între orele 12 și 16, tot mâine. Așa că dacă aveți de prins un zbor, nu este exclus să aveți parte de întârzieri masive.

Avertismente pentru turiștii ce se îndreaptă spre Italia

Din păcate, dacă urmează să plecați în vacanță în Italia în această perioadă, se pare că soarta încearcă din răsputeri să vă dea planurile peste cap. Dacă cumva vă găsiți în situația în care aveți nevoie de asistența autortiăților române, nu ezitați să contactați ambasada, ori unul dintre consulatele țării noastre din Italia.

Așa că dacă întâmpinați diferite probleme cu transportul, să știți că această perioadă este una plină de greve, în Italia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net