Animalul care te scapă de energiile negative și spiritele rele. Mulți români îl au acasă

Despre pisică se spun foarte multe lucruri și există multe superstiții. De ce este bine să ai o pisică în casă? Pisicile au fost deseori percepute ca fiind un animal magic, investit cu o energie extraordinară, unică, și o aură pozitivă. Această mică felină te tratează gratis, simte energiile negative și îți poate restabili nivelul de bunăstare.

Pisica, animalul care te scapă de energiile negative și spiritele rele / Foto: Freepik
Pisica, animalul care te scapă de energiile negative și spiritele rele / Foto: Freepik

Plină de afecţiune şi energie, inteligentă şi dornică de joacă, având o mare capacitate de adaptare la orice tip de mediu şi devotată faţă de stăpâni, pisica a devenit un companion excelent pentru tot mai mulţi oameni. Numeroase studii au arătat că, deţinerea unei pisici ca animal de companie, a condus la îmbunătăţirea stării psihice, la combaterea stresului, a anxietăţii şi a depresiei stăpânului.

Pisica, animalul pe care ar trebui să-l ai acasă

Asta pentru că pisicile ar avea un câmp electromagnetic foarte puternic, iar prin contactul între om şi pisică undele electromagnetice ale acesteia neutralizează undele emise de un organism bolnav. Astfel, indiferent de culoarea sau de rasa pisicii, frumoasele feline sunt înzestrate cu puteri vindecătoare.   

Nu fi iritat când o pisicuță se freacă de tine. În cursul acestui act, ea împărtășește cu voi forța astrală, magia pe care o are. Dacă o respingi, te vei lipsi de energia pozitivă pe care acest animăluț voia să ți-o dăruiască. 

O pisică are o putere magică incredibilă și poate vindeca o persoană. Acest lucru este valabil pentru pisicile de orice rasă, culoare sau vârstă. Ea se va așeza pe locul afectat (bolnav) și va face tot posibilul să îl vindece. De asemenea, poți scăpa de stresul emoțional și mental în doar câteva minute, doar prin mângâierea felinei. Totodată, ia în considerare culoarea pe care animalul o are dacă vrei să folosești puterea magică a pisicii:

Negru: Pisicile de culoare neagră sunt asociate cu puteri oculte, vrăjitorie, magie și protecție. Ele au o mare putere de absorbție a energiei negative. Prezența lor aduce liniște în casa în care stă.

Portocaliu: Pisicile portocalii (sau roscate) au o legătură puternică cu puterea soarelui și energia Yang. Acestea atrag zenul, dar și bunăstarea materială.

Gri: Energia pozitivă a pisicilor gri ajută la menținerea fericirii, la găsirea dragostei, a pacii și a stabilității emoționale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net