Motivele uimitoare pentru care pisica ta te urmărește prin casă. Ce îți transmite, de fapt, aceasta

Ultima actualizare:

O mare parte dintre români au acasă unul, sau chiar mai multe, animale de companie, iar dintre toate opțiunile pe care le avem la dispoziție, de departe cele mai populare alegeri sunt câinii și pisicile. Iar în cazul celor din urmă, dacă aveți acasă o pisică, atunci cu siguranță ați observat un anume comportament al acesteia: vă urmărește peste tot pe unde mergeți! Ei bine, dacă sunteți curioși de ce pisica voastră este mereu la câțiva pași distanță, Click! vine cu răspunsul!

Pisica poate considera că sunteți proprietatea ei
Pisica poate considera că sunteți proprietatea ei

Un număr însemnat de oameni de-a lungul țării noastre au acasă unul, sau chiar mai multe, animale de companie. Iar când vine vorba despre speciile preferate ale românilor, ei bine, de departe cele mai îndrăgite opțiuni sunt câini și pisicile.

Însă, dacă suntem stăpânii celor din urmă, știm deja că prietenii noștri blănoși au unele comportamente mai bizare, pe care câteodată ne este greu să le explicăm, indiferent cât de mult ne plac. De exemlu, un asemenea fapt interesant este motivul pentru care pisica noastră ne poate urmări oriunde mergem!

În primul rând, ea poate face acest din simplă curiozitate. Da, pisica voastră poate fi curioasă în privința treburilor voastre din casă, iar pentru a-și satisface această curiozitate, ea va fi mereu la doar câțiva pași în spatele vostru! Cel puțin, până când altceva îi distrage atenția!

Însă, un alt posibil motiv al acestui comportament este foamea. Pisicii voastre îi poate fi foame, sau, poate că nu îi place nimic din opțiunile de hrană pe care le are deja la dispoziție, așa că merge după dumneavoastră în speranța că o veți hrăni.

Pisica te poate considera proprietatea ei

De asemenea, pisica noastră poate ajunge să ne considere drept proprietatea ei, o situație de care fiecare stăpân de pisică s-a lovit, cu siguranță. Dacă ele ne vor considera parte a teritoriului lor, ne vor urmări peste tot, pentru a ne apăra de prădători. Sau, poate că pur și simplu se simte în siguranță alături de dumneavoastră!

Iar ultimul posibil motiv pentru care pisica vă urmărește peste tot este acela că vrea să vă vâneze! Da, ați citit bine! La urma urmei, ea este o specie de prădător, iar instinctul o poate face, câteodată, să vă vadă drept pradă.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net