Care este, de fapt, numărul ideal de animale de companie. Multă lume face această greșeală

Ultima actualizare:

Dacă aveți deja o pisică, sau vă gândiți să aduceți una în familia voastră, cel mai probabil că cei mai mulți dintre noi nu vor dori să devină responsabili de mai mult decât un singur animal de companie. Însă, acest lucru nu este, în mod necesar, benefic pentru pisica voastră, iar o pereche poate avea mult mai multe efecte pozitive decât bănuiți!

O singură pisică se poate plictisi de-a lungul zilei
O singură pisică se poate plictisi de-a lungul zilei

Un număr însemnat dintre români declară că au animale de companie în casele, sau apartamentele lor, iar printre aceștia, pisicile sunt printre cele mai favorite. Fie că deja aveți un animal de companie, sau sunteți tentat să aduceți unul în familia voastră, cel mai probabil este că veți dori să vă limitați la o singură pisică. Poate că aveți în vedere costurile, sau spațiul pe care îl aveți la dispoziție, poate părea o idee mult mai bună să aveți o singură pisică, decât o pereche. Însă, potrivit experților, acest lucru nu este cel mai indicat pentru noul vostru prieten blănos, care va simți lipsa altei pisici care să îi țină companie.

Potrivit informațiilor oferite de către hartz.com, există mai multe beneficii în a avea o pereche, când vine vorba despre pisici. Iar dacă aveți de gând să adoptați de la un adăpost, sau vreun prieten, încercați să nu despărțiți o pereche de pisici, deoarece acestea se vor adapta mult mai ușor la noua lor casă, împreună. Pisicile sunt mult mai fericite împreună, iar comportamentul lor va fi mult mai docil și bine adaptat, un lucru ce este un avantaj și pentru noul stăpân.

Două pisici nu se vor plictisi și vor fi mai sănătoase

Dacă sunteți în poziția de a vă lăsa pisica singură acasă, în timp ce sunteți la serviciu, acest fapt poate avea consecințe negative asupra animalului vostru de companie. Pisica voastră se va plictisi, va avea mult prea multă energie spre finalul zilei, lucru ce o va face să vă țină treji până târziu în noapte, dacă nu vă jucați îndeajuns cu ea, până obosește. Așa că dacă vreți un somn relaxat, un sfat bun este să aduceți un partener de joacă pisicii voastre.

Un alt fapt care poate surprinde este că perechile de pisici vor fi mai sănătoase! Acest fapt se datorează efortului fizic pe care îl depun în timp ce se joacă una cu alta, ce le va reduce stresul, cât și problemele cardiace. Acest lucru le va ajuta să își mențină și o greutate ideală, ce va asigura o sănătate perfectă pentru pisicile voastre.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
mihaela bilic facebook jpg
stadion jpeg
240430 ukraine 98 woman mb 0911 8acfbf webp
cimitir ecologic1 jpg
zbor1 jpg
mona lisa gioconda leonardo da vinci foto afp jpg
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net