O pisică a călătorit 112 km în mașinile unor necunoscuți. Cum a ajuns înapoi la stăpână

Ultima actualizare:

Aventurile unei feline au uimit pe toată lumea. Mai exact, o pisică a ajuns să facă un drum, dus-întors, de 112de km după ce a sărit și a stat în mașinile a doi străini.

O pisică a mers 225 de km cu mașinile unor necunoscuți. Foto: Click.
O pisică a mers 225 de km cu mașinile unor necunoscuți. Foto: Click.

Motanul roșcat cu alb a ajuns o dată într-un club de noapte

Sox, un motan roşcat cu alb din Herne Bay, comitatul Kent, a mers până la Whitstable într-o mașină, apoi s-a urcat într-un alt vehicul și astfel a ajuns la Wallington, în sudul Londrei. Stăpâna pisicii, Jessica Roe, a spus că deseori a fost nevoită să-l adune pe Sox din diverse locuri, inclusiv dintr-un club de noapte.

Cum de a fost posibilă această călătorie?

Vorbind pentru BBC Radio Kent, Roe a povestit că, i s-a spus că Sox s-a urcat în mașina unei persoane duminică după-amiază. Femeia l-a dus apoi la un veterinar din Whitstable, dar de acolo motanul a fugit. „Am spus în glumă: <doamne, atâta timp cât nu se urcă în trenul spre Londra, vom fi bine">, a spus doamna Roe.

Jacqui O'Connor se întorcea într-o zi pe la plajă din Whitstable la casa ei din Londra când a observat pisica în mașina ei. „Conduceam pe autostradă, cântând așa cum faci tu pe drumul spre casă, vorbind și, dintr-o dată, acest cap apare între cele două scaune”, a spus ea.

Doamna O'Connor a aflat mai târziu că pisica era din Herne Bay - la aproape 70 de mile distanță.

Stăpâna și-a mai găsit motanul în școli, birouri, camioane

Doamna Roe a spus că a fost nevoită să-l adune pe Sox din diferite locuri, inclusiv școli, birouri, o piscină, un camion Amazon, un club de noapte și un magazin de Kebab. „Băieții mei au șase și opt ani și mi-a dat o bună practică pentru când vor crește și vor să plece de acasă”, a spus ea.

Ea a creat o pagină de Facebook special pentru aventurile lui Sox, deoarece a spus că pisica a apărut pe o pagină locală a acestei rețele de socializare de opt ori în două săptămâni.

Un adept al paginii care se întorcea cu mașina de la Stonehenge s-a oferit să-l ia pe motanul Sox și să il aducă lui Roe și copiilor acesteia, miercuri seară, scriu cei de la BBC.com.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net