A înflorit cea mai urât mirositoare plantă de pe glob! Mirosul este comparat cu cel al unui cadavru

Ultima actualizare:

În general, florile sunt o sursă de încântare pentru cei din jur, iar fie datorită frumuseții estetice, ori a parfumului plăcut, reușesc să ne bucure și să ne relaxeze. Atenție, în general. Există și o anumită floare ce emite un miros care poate fi asemănat doar cu cel al unui cadavru aflat în descompunere. O astfel de plantă tocmai a înflorit în mijlocul sediului Amazon, din Seattle, stârnind un val de curiozitate.

Floarea poate avea un diametru de 2 metri
Floarea poate avea un diametru de 2 metri

În general, florile reprezintă un adevărat motiv de încântare pentru oameni. De la frumusețea estetică, până la parfumul plăcut pe care îl emană, ele sunt perfecte pentru a ne decora camerele, ori curtea. Însă, atenție, există și unele excepții. Despre diversele plante otrăvitoare, care pot deveni un pericol potențial letal penntru cei din jurul lor deja știm. Însă, există o floare anume care provoacă șoc dintr-un cu totul alt motiv: „parfumul” ei seamănă cu cel al unui cadavru!

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, o astfel de plantă uriașă, pe numele ei Titan Arum, se află în sediul companiei Amazon, din Seattle (Statele Unite). În ciuda mirosului greu de suportat, raritatea acestei plante a transformat-o într-o adevărată curiozitate, iar angajații companiei au stat la coadă pentru a poza floarea. Poreclită „Morticia”, planta înflorește doar odată la 5, ori chiar și 10 ani, iar floarea ei poate fi admirată doar 48 de ore!

Titan Arum înflorește odată la 5, sau chiar 10 ani!

Lucas Garcia, angajat al serei din sediul Amazon a declarat că până și la miezul nopții erau angajați rămași pentru a putea admira floarea. Această plantă originară din Indonezia are un diametru uriaș, de aproximativ 2 metri, iar atunci când înflorește, ea se încălezește până la o temperatură de 40 de grade Celsius.

Căldura, alături de mirosul de cadavru emanat de floare, reușesc să atragă o singură specie de gândac. Aceasta preia polen pe picioare și îl împrăștie, lucru ce asigură supraviețuirea acestei specii unice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net