Ana Ularu joacă în cel mai tare serial de pe Amazon Prime: „Personajul meu e un fel de bombă cu ceas”

Ana Ularu este una dintre cele mai fabuloase actrițe pe care țara noastră le-a oferit și care de nenumărate ori ne-a făcut cinste peste hotare. Acum face parte dintr-o altă producție de succes care a ajuns pe primul loc în topurile Amazon Prime. 

Ana Ularu în The Power serial al Amazon Prime FOTO Amazon Prime jpg

Noul serial The Power care a spart topurile a avut de curând premiera, iar vineri urmează să apară un nou episod. Serialul cuprinde nouă episoade, iar Ana Ularu joacă alături de Toni Collette ( care a jucat în The Sixth Sense, Little Miss Sunshine), John Leguizamo (cunoscut pentru Moulin Rouge, Romeo + Juliet), Auli’I Cravalho (care a jucat în Vaiana, Moana/Ralph rupe netu`) și Josh Charles (cunoscut din The Good Wife/Soția perfectă).

Serialul este bazat pe bestseller-ul omonim New York Times, The Power, vine cu un scenariu total inedit. Producția prezintă o lume absolut normală, care dintr-o dată se schimbă radical, datorită faptului că adolescentele de pretutindeni dezvoltă o abilitate nouă, pe cât de misterioasă, pe atât de puternică. Acestea au capacitatea de a transmite energie prin intermediul mâinilor în mod voit și controlabil, și chiar pot electrocuta dacă își doresc asta. O armă fantastică și totuși extrem de periculoasă, ulterior fenomenul ajunge să se răspândească la nivel global, iar lumea căpătă o cu totul altă față.

ana ularu jpeg

De două săptămâni serialul a reușit să se mențină pe primul loc în producțiile Amazon Prime. „The Power este cu adevărat o serie revoluționară de povești despre curaj, autodescoperire, depășirea limitelor și deturnarea ordinii”, spune Ana Ularu.

Ana Ularu joacă în serialul numărul 1 de pe Amazon Prime

Frumoasa și talentata româncă își face apariția în serial vinerea aceasta, în personajul Zoiei, ce locuiește în Europa de Est și care a avut parte de un destin supus multor încercări dureroase. Este supusă unor șocuri cumplite, dar demonstrează că are o putere de recuperare fantastică și datorită Puterii și inteligenței sale, reușește să se conducă pe ea și surorile sale către libertate. 

„Personajul meu e un fel de bombă cu ceas, este reprezentanta unei justiții neiertătoare, este un om care a supraviețuit abuzului și s-a reconstruit spectaculos”, spune Ana despre Zoia.

ana ularu hepta 3710470 jpg jpeg

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net