Vrei să ai parte de noroc, fericire și iubire? Aceste 3 plante NU trebuie să lipsească din locuința ta

Ultima actualizare:

Dacă vrei să ai plante în locuință, de ce să nu optezi pentru această floare? La fel ca trifoiul, această plantă cu flori aduce cu ea noroc, belșug, dragoste, bani și fericire conform Feng Shui, o artă asiatică care promovează echilibrul în viața noastră și bunăstarea. 

Unele plante aduc noroc, fericire și iubire. Foto: Click.
Unele plante aduc noroc, fericire și iubire. Foto: Click.

Într-o vază sau oală, o anumită floare poate aduce noroc și poate stimula energii specifice precum abundența financiară, iubirea sau fericirea. Un argument convingător pentru a obține câteva rapid pentru locuința ta.

Floarea lunii

Unele plante cu flori nu au doar virtuți ornamentale pentru interiorul casei tale. Pe lângă faptul că îți purifică casa, această floare crescută în ghiveci sau așezată într-o vază poate aduce energie pozitivă în casa ta pe lângă faptul că atrage bani și noroc. Numele ei? Floarea Lunii. Această splendidă plantă cu flori este ideală și pentru femei, deoarece aduce fertilitate și armonie.

Dacă aceste plante cu flori albe pot avea proprietăți magice, floarea lunii oferă și o atmosferă zen casei tale și poate fi o plantă perfectă pentru aranjamente florale frumoase. Această plantă cu flori mărește rata de vibrație a casei tale și atrage norocul în chestiuni financiare conform Feng Shui. Pentru a vă bucura de virtuțile spirituale ale acestor plante prețioase, este recomandat să o plasați într-un spațiu în care nu există conflicte.

Dacă nu ai inspirație să alegi ce plantă de apartament să crești, bambusul norocos cu frunziș verde este planta pentru care să optezi. Disciplina Feng Shui se bazează pe armonia dintre cele cinci elemente: pământ, lemn, apă, foc și metal. Este recomandat să plasați aceste plante perene în est, astfel încât bambusul norocos să acționeze ca un talisman norocos în viața de familie. Daca vrei ca această plantă să îți aducă abundență financiară, este indicat să o orientezi spre sud-est.

Palmier Areca

Un palmier Areca necesită puțină întreținere și udare. La fel ca bambusul norocos, această plantă va oferi o notă tropicală casei tale în timp ce acționează ca o amuletă norocoasă conform Feng Shui. Datorită energiei lor bune, acestă plantă verde armonizează energia în fiecare dintre încăperile în care le așezi.

Pachira

Această plantă veșnic verde se numește planta de bani. Planta perenă este adesea folosită de adepții feng shui pentru puterea sa asupra bogăției și norocului. Dacă acestei culturi originare din America Centrală și de Sud îi datorăm această poreclă legată de abundența financiară, este din cauza unei legende. Acesta din urmă spune că un fermier taiwanez s-a rugat să devină bogat înainte de a găsi această plantă. Considerând această apariție ca un semn, a început să vândă arbustul. Pentru a profita de virtuțile sale, este recomandat să aveți trei până la cinci plante împletite și să evitați să aveți un număr par acasă.

Un lucru este cert: pentru a avea energii pozitive în casă, aceste plante îți vor aduce noroc. De asemenea, vor oferi camerelor tale note parfumate delicate, scriu cei de la santeplugmag.com.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net