3 plante pe care NU ar trebui să le ai în casă pentru că atrag ghinionul. Scapă imediat de ele!

Aceste plante ar trebui ținute departe de casă, deoarece pot bloca energia și pot atrage ghinion în viața ta.

Unele plante,conform regulilor Feng Shui, aduc ghinion. Foto: Click.
Unele plante,conform regulilor Feng Shui, aduc ghinion. Foto: Click.

Ce este Feng Shui

Feng Shui este o filozofie care caută să găsească echilibrul prin decorul care este plasat în interiorul locuinței și în alte locuri în care ne petrecem cea mai mare parte a timpului. Această filozofie folosește fluxul de energie pentru a atrage lucruri pozitive în diverse domenii ale vieții. Dacă ești iubitor de plante ar trebui să le cunoști pe cele pe care nu ar trebui să le ai în casă deoarece acestea atrag ghinion.

Oamenii care folosesc Feng Shui pentru a-și decora casa caută mereu ca această armonie și echilibru să curgă, astfel încât energia să permită un nivel bun de bunăstare. Plantele sunt foarte utile în cadrul acestei filozofii deoarece sunt câteva care atrag prosperitatea și abundența, totuși, există și altele pe care, oricât de frumoase ar părea, nu ar trebui să le ai în casă și asta pentru că atrag ghinionul și un flux de energie negativ care ar putea avea un impact asupra domeniilor importante din viața ta.

Așadar, iată trei plante pe care nu ar trebui să le ai în casă pentru că atrag ghinionul în viața ta:

Aloe vera

În ciuda faptului că în Feng Shui și în medicina antică Aloe vera este o plantă plină de proprietăți, este una pe care nu ar trebui să o ai în casa ta și asta datorită formei frunzelor sale. Având frunzele foarte lungi, ascuțite, cu spini, atrag ghinionul și sunt semn de rău augur. Este recomandat să o așezi în gradină, balcon sau terasă astfel încât să funcționeze ca plantă protectoare.

Cactus

Cactusul este una dintre plantele care se găsește frecvent în case și asta pentru că este foarte ușor de îngrijit. Totuși, ceea ce majoritatea oamenilor nu știu este că, cactusii sunt unele dintre plantele care atrag cea mai negativă energie în locuințe, motiv pentru care nu ar trebui să aveți acest tip de plantă în casă, este mai bine să o puneți la intrare sau în curte.

Hortensia

Aceste flori pot fi foarte frumoase și perfecte pentru a le avea ca decor în casă, totuși, conform Feng Shui, aceastea simbolizează eșecul și singurătatea, din acest motiv, nu ar trebui să ai acest tip de plantă în interiorul casei tale deoarece atrag foarte mult ghinion. Merită menționat faptul că acestea sunt cunoscute ca plante otrăvitoare care pot fi foarte dăunătoare pentru sănătate, scriu cei de la terra.com.mx.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net