Ce plante trebuie să ai în casă dacă vrei să ai parte de noroc, bani și prosperitate

Ultima actualizare:

Plantele de noroc pentru casă sunt cruciale în canalizarea fluxului natural de energie pozitivă. Este bine de știut că, plantele de bun augur pentru acasă purifică mediul prin absorbția dioxidului de carbon și ameliorarea stresului.

Planta de bani este cunoscută că aduce bogăție și noroc casei. Foto: Click.
Planta de bani este cunoscută că aduce bogăție și noroc casei. Foto: Click.

Risipesc energiile stagnante și învechite din casă

Plantele de bun augur pentru casă risipesc energiile stagnante și învechite din casă. Ne conectează în mod inconștient la culoarea verde, care are calități terapeutice, spune expertul Vastu Shatra. Potrivit lui Vastu Shastra, plantele care aduc bani și noroc dacă sunt așezate în direcțiile potrivite sporesc capacitatea de a atrage abundența în viața cuiva și de a îmbunătăți relațiile”.

Plante norocoase pentru casă

Tulsi

Potrivit lui Vastu Shastra, una dintre cele mai puternice, sacre și de bun augur plante de noroc care sporește pozitivitatea acasă, este Tulsi sau busuiocul sfânt. „Acest arbust, care are o mare valoare medicinală, poate purifica atmosfera și ține țânțarii la distanță. Tulsi poate fi cultivat în fața sau în spatele casei, pe balcon sau ferestre, oriunde poate fi expus în mod regulat la lumina soarelui”.

Planta de jad

Planta de jad, cu frunza ei mică rotunjită, este cunoscută a fi o plantă norocoasă. Potrivit Feng Shui, planta de jad este simbolul norocului și al energiei pozitive favorabile și, prin urmare, aceste plante de noroc pentru casă pot fi plasate în locuință sau în birou. Jadul simbolizează creșterea și regenerarea, iar forma frunzelor plantei norocoase pentru casă seamănă cu pietrele de jad. Cu toate acestea, evitați să păstrați planta de jad în baie, sugerează experții. Crassula ovata este denumirea științifică a plantei de jad.

Planta de bambus

Planta de noroc - bambusul (Dracaena Sanderiana) din sud-estul Asiei - Feng Shui o asociază cu norocul și sănătatea. Numărul de tulpini din planta norocoasă are un impact mare asupra semnificației unei anumite plante norocoase de bambus. Pentru bogăție, de exemplu, ar trebui să aibă cinci tulpini; pentru noroc șase; șapte tulpini pentru sănătate și 21 tulpini pentru sănătate și mare bogăție. Plantele de bambus de noroc pentru casă acționează și ca purificatoare de aer și elimină poluanții din împrejurimi. De preferință, păstrați planta de bambus în colțul de est.

Planta de bani

Planta de bani (pothos) este cunoscută că aduce bogăție și noroc casei și ajută la depășirea obstacolelor financiare. Plantele de bani acționează ca purificatoare naturale de aer, deoarece filtrează toxinele din aer. Aceste plante norocoase necesită foarte puțină întreținere. Se spune că păstrarea unei plante de bani acasă poate ajuta la obținerea succesului atât în domeniul personal, cât și în cel profesional.

Denumirea științifică a arborelui banilor, simbol al averii, este Pachira aquatica.

Areca palmier

Plantele de palmier areca, conform Feng Shui, duc la sănătate, pace și prosperitate. Aceste plante norocoase pentru o casă elimină energia negativă și atrage pozitivitatea. Această plantă cu frunze poate fi cultivată oriunde în casă, în lumina indirectă a soarelui. În plus, aceste plante norocoase pentru casă au capacitatea de a elimina poluanții obișnuiți din aer și, de asemenea, îmbunătățesc umiditatea.

Planta de cauciuc

Plantele de cauciuc sunt plante norocoase pentru casă și reprezintă bogăția și averea în Feng Shui, deoarece frunzele sale rotunjite seamănă cu monedele. Când sunt plasate în casă, se crede că aceste plante norocoase oferă abundență. De asemenea, planta de cauciuc îmbunătățește aerul din interior, deoarece este un purificator natural de aer.

Denumirea științifică a plantei de cauciuc este Ficus elastica.

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net