Floarea de apartament care atrage ceartă și ghinion în casă. Dacă o ai, scapă de ea imediat!

Ultima actualizare:

Mulți aleg să își înfrumusețeze căminul cu popularele plante de interior. Însă, după cum se dovedește, potrivit principiilor feng-shui, există o floare care atrage ceartă, ghinion și probleme în relația de cuplu. Ce spun specialiștii.

Ce plantă de apartamen aduce ghinion și atrage cearta / Foto: Freepik
Ce plantă de apartamen aduce ghinion și atrage cearta / Foto: Freepik

Plantele de apartament sunt populare pentru înfrumusețarea oricărei încăperi și beneficiile de purificare ale aerului. Însă, specialiștii atrag atenția asupra unei flori care nu ar trebui deloc ținută în cămin, deoarece aduce ghinion. Având uneori un aspect deosebit, înfrumusețând cu ușurință locuița și fiind ușor de întreținut, mulți achiziționează această plantă.

Totodată, anumite tipuri înfloresc des și nu are nevoie să fie udată, fiind o floare obișnuită cu traiul în condiții cu umiditate scăzut. Este vorba despre cactus. Astfel, disponibil în variate forme, dimensiuni și culori, cactusul de apartament este cea mai potrivită opțiune atunci când ești pasionat de plante, îți dorești să ai cât mai multe, dar dispui de un timp limitat pentru a le îngriji. 

Însă, potrivit specialiștilor și principiilor feng-shui, cactusul influențează în mod negativ atmosfera din cămin, fiind inevitabile certurile în familie, și este considerată o plantă care aduce ghinion și sărăcie datorită formei și a țepilor.

Ficusul și limba soacrei incluse pe listă

Cactusul este considerată o plantă care aduce ghinion și sărăcie / Foto: Freepik
Cactusul este considerată o plantă care aduce ghinion și sărăcie / Foto: Freepik

Dacă în ultima perioadă totul nu merge conform planului și o duci prost din punct de vedere financiar, este foarte probabil să fie vina cactușilor din casă, așa că, specialiștii recomandă evitarea achiziționării și ținerea în locuință a acestei plante. În ciuda faptului că sunt extrem de frumoase și pot să îți schimbe aspectul casei, ar trebui să iei în considerare și lucrurile rele ce pot interveni pe parcurs.

De asemenea, și ficusul este inclus în aceeași categorie de către specialiști. Această plantă, nu doar că aduce ghinion, ci și ceartă, boli și atrage energiile negative. Bineînțeles, sunt mai multe tipuri de plante care aduc ghinion, exemplu ar mai fi și limba soacrei, despre care se spune și că, din cauza unei substanțe din tulpina sa, ar fi otrăvitoare.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net