Ce flori nu ar trebui să oferi niciodată de 8 Martie. Lalelele galbene, pe „lista neagră”!

Femeile din întreaga lume se bucură de ziua de 8 Martie, o zi specială și plină de încărcătură emoțională pentru doamne și domnișoare. În această frumoasă zi, cu siguranță orice femeie primește măcar o floare. Iar dacă nu, nu-i problemă! Ar trebui să fie fericită oricum! 

Ce flori să nu oferi niciodată de 8 Martie / Sursă foto: colaj Click!
Ce flori să nu oferi niciodată de 8 Martie / Sursă foto: colaj Click!

Cu ocazia acestei zile, bărbații de pretutindeni prețuiesc femeile importante din viața lor și sunt pregătiți să le surprindă cu cele mai frumoase gesturi.

Florile reprezintă cea mai bună alegere atunci când vrei să impresionezi o femeie sau să-i demonstrezi aprecierea și mulțumirea ta. Totuși, atunci când vine vorba despre tipul de flori pe care vrei să le oferi, trebuie să știi că există flori care nu pot fi oferite femeilor, mai ales într-o zi atât de specială, așa cum este 8 Martie!

Florile pe care să nu i le oferi niciodată unei femei, de 8 Martie

Florile au fost dintotdeauna preferatele femeilor. Iubirea se demonstrează prin gesturi mici, însă pline de însemnătate.

Ziua de 8 Martie este ziua în care oferi flori femeilor speciale din viața ta. În acest caz, specialiștii vin cu o serie de recomandări privind florile pe care să nu le oferi drept cadou.

Florăresele nu vor recomanda niciodată florile sau buchetele de flori artificiale, ele fiind total nepotrivite pentru un dar cu ocazia zilei de 8 Martie. Mai mult, acestea au fost asociate, întotdeauna, cu înmormântările. 

Poți opta, însă, pentru un buchet de flori naturale, cât mai frumoase, și așa vei ști cu siguranță că ai făcut alegerea corectă. Evită, totuși, firele de lalea, zambilă sau frezie. Majoritatea dintre ele sunt colorate artificial, iar întrebuințarea lor este mai mult pentru evenimentele tematice.

Nu oferi unei femei lalele galbene. Această culoare reprezintă sentimentul geloziei, al trădării. De asemenea, un buchet galben de lalele poate transmite ideea de despărțire, de sfârșit.

Garoafele sunt asociate, de asemenea, cu florile cumpărate pentru a fi duse la înmormântări. Așadar, nu te gândi să impresionezi femeile speciale din viața ta cu un buchet de garoafe.

Ce flori ar trebui să oferi, de fapt, de 8 Martie - Ziua Femeii

Iubitei, soției, mamei sau altor femei importante din viața ta trebuie să le oferi orhidee. De asemenea, și anemonele sau crinii sunt o variantă potrivită.

În cazul femeilor mai tinere, poți opta pentru trandafiri sau narcise. Soția o poți surprinde cu un buchet de trandafiri, florile cele mai apreciate de femei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lajos kristof jpg
image
image
image
image
image
image
ceai freepik jpg
mamaia  jpg
pod bosfor jpg
nave marea neagra shutterstock 2216324863 jpg
punctul de pensie jpg
masini politie facebook jpg
cipru shutterstock jpg
meteo (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net