7 secrete Feng Shui pentru a atrage mai multă dragoste

Ultima actualizare:

Feng shui este vechea artă chineză de a atinge echilibrul și armonia prin gestionarea fluxului de energie sau chi. Toate lucrurile au energie conform principiilor feng shui; chiar și obiecte neînsuflețite precum mobilierul și pereții. Feng Shui înseamnă literalmente „apă de vânt”, care în cultura chineză este o energie bună.

Feng Shui bun poate crea armonie, fericire, sănătate și bogăție.  Foto: Click.
Feng Shui bun poate crea armonie, fericire, sănătate și bogăție. Foto: Click.

Feng shui ne ghidează unde să plasăm obiectele în casele noastre pentru cel mai bun rezultat energetic. Feng Shui bun poate crea armonie, fericire, sănătate și bogăție. Ignorarea poziționării și a principiilor feng shui poate duce la efectul opus - sau la dizarmonie. Așadar, dacă orice cameră din casa ta se simte neplăcută, nu este iubită sau lipsită în vreun fel, încearcă aceste sfaturi pentru a-i oferi puțină dragoste.

Atrageți mai multă dragoste în dormitorul dvs. cu Feng Shui:

1. Atenție la alegerea patului

Să începem cu cea mai importantă piesă de mobilier – patul tău! Un pat cu o tăblie solidă pe un perete (nu o fereastră) va sprijini pe oricine doarme în el. De asemenea, în mod ideal, vrei să înfrunți orice ușă sau intrare în timp ce stai întins în pat. Practic, îți permite să vezi pe oricine intră în cameră și promovează un sentiment de siguranță.

2. Noptierele și lămpile nu trebuie să lipsească

Ai nevoie de câte o noptieră și lămpi de fiecare parte a patului. Nu contează dacă în prezent dormi singur în el. Permiți loc unui potențial partener. De asemenea, obiectele personale, cum ar fi animalele de pluș sau pernele în exces, trebuie ținute departe de pat din același motiv. 

3. Un obiect de artă, esențial în camera de dormit

Dragostea ar trebui să se reflecte în opera de artă din dormitorul tău. Așa că, fă-ți singur acele fotografii (sau tu cu un copil sau un membru al familiei) și mută-le din dormitor într-o altă cameră. În locul lor, puneți artă sau fotografii ale unor iubiți ca o modalitate de a atrage aceeași energie.

4. Opează pentru culori delicate

Ia în considerare adăugarea unor note de culori delicate, cum ar fi roz, pe pereții dormitorului sau a băii. Culoarea dictează atmosfera unei camere mai mult decât orice alt element. Rozul și nuanțele de roz se pot simți în continuare masculine dacă sunt asociate cu bleumarin, gri sau maro. Încercați să faceți camera să se simtă caldă și primitoare.

5. Biroul, interzis în această încăpere

Elimină orice elemente care îți distrag atenția sau care aduc lumea exterioară în sanctuarul tău. Dormitoarele ar trebui să fie un loc pentru relaxare, somn și sex! Orice altceva aduce dizarmonie și insomnie. Deconectează telefonul și iPad-ul, alungă televizorul și orice laptop/ desktop. De fapt, nici să nu te gândești să ai un birou de lucru în dormitorul tău. Energia de lucru nu aparține dormitorului.

6. Plasați fotografii cu partenerul la vedere

Dacă ești într-o relație, plasează fotografii cu voi doi undeva să le puteți vedea, pentru a vă stimula sentimentul de a fi îndrăgostit. Chiar dacă s-ar putea să nu simți asta chiar acum! De fapt, dacă nu vă simțiți romantic, ia în considerare că începi de la zero pentru a crea un sanctuar romantic iubitor pentru voi doi.

7. Aveți nevoie de o lumină caldă

Păstrează iluminarea dormitorului moale și reglabilă. Crearea unui sentiment de intimitate și sanctuar poate fi un stimulent subtil, dar eficient, a dispoziției. Folosește becuri calde, nu albe reci.

Pe măsură ce amplifici vibrațiile amoroase din dormitorul dvs., de ce să nu acorzi atenție și la orice zone de relație din casa dvs.?

Zona de relații a casei tale este în colțul de sud-vest. Fiecare cameră are, de asemenea, o zonă de „relație” în colțul de sud-vest al acelei camere.

De exemplu, dacă camera ta de zi se află în colțul de sud-vest al casei tale, păstrează-l liber de energie conflictuală, astfel încât dragostea să poată înflori și acolo. Fotografiile cu voi doi sau o imagine de cuplu pot fi folosite pentru a îmbunătăți zona de relație a oricărei camere.

Gândește-te la creșterea energiei amoroase în toată casa cu feng shui. Zonele de relații ale casei tale, alias zonele de dragoste, așteaptă doar atingerile tale energetice pentru a atrage mai multă dragoste!, scriu cei de la hiporverfifty.com.

image
image
image
image
image
image
credit noua casa jpg
Spital Murgeni jpg
Șarpe veninos mamba negru / Foto: Unsplash.com
calendar ortodox 2022 28 noiembrie stefan cel nou jpg
Târgul de Craciun din Drumul Taberei jpeg
FotoJet (10) jpg
semnul intrebarii jpg
Diana Șoșoacă FOTO Inquam Photos / George Călin