Orice român trebuie să aibă aceste lucruri în casă! Sunt aducătoare de noroc, bani și iubire

Feng Shui este o practică chineză veche de peste 5000 de ani care se ocupă de aranjarea obiectelor și a mobilierului într-un spațiu pentru a îmbunătăți fluxul de energie și a aduce armonie și bunăstare în viața noastră.

Tot mai mulți români își decorează casa după principiile feng shui
Tot mai mulți români își decorează casa după principiile feng shui

Există o serie de obiecte și simboluri pe care le putem adăuga în casa noastră pentru a îmbunătăți fluxul de energie și pentru a aduce iubire, fericire și bani. Iată câteva exemple:

Dragonul chinezesc 

Dragonul este un simbol puternic în cultura chineză și este asociat cu puterea, bogăția și prosperitatea. Adăugarea unei figurine sau a unei picturi cu un dragon chinezesc poate fi benefică pentru a atrage energia pozitivă și prosperitatea în casa ta.

O monedă chineză feng shui 

Moneda chineză feng shui are o formă rotundă și o gaură în mijloc. Se crede că aceasta aduce prosperitatea și norocul în casa ta. Poate fi agățată la intrarea casei sau în camera de prosperitate, în portofel sau în mașina ta.

Plantă de bambus 

Bambusul este o plantă populară în feng shui și este asociată cu prosperitatea și bunăstarea. Se crede că aceasta aduce o energie pozitivă și un sentiment de calm și relaxare în casă. Plantele de bambus pot fi plasate în camera de prosperitate sau într-un colț nord-vestic al casei tale.

O oglindă mare 

O oglindă mare poate adăuga lumină și spațiu într-o cameră, dar poate fi, de asemenea, benefică pentru a atrage energia pozitivă și prosperitatea în casa ta. Se recomandă plasarea acesteia într-un loc în care va reflecta lumina naturală și va îmbunătăți fluxul de energie.

Buddha 

Buddha este un simbol al calmului și al iluminării și poate aduce o energie pozitivă și o stare de relaxare în locuință. O figurină sau o pictură cu Buddha poate fi plasată în camera de meditație sau într-un colț nord-est al casei tale.

Cristale 

Cristalele sunt utilizate pentru a amplifica energia pozitivă și pentru a neutraliza energia negativă. Se recomandă utilizarea cristalelor de cuarț roz pentru a atrage iubirea, citrinul pentru a aduce prosperitatea și turmalina neagră pentru a proteja împotriva energiilor negative.

image
image
image
image
image
image
tarif gigacalorie incalzire 1024x590 webp
Detector de metale (foto: Pexels)
fructe pexels jpg
1 apa de trandafiri 1401915263 jpg jpeg
inghetata lingurita freepik png
20230922 112723 jpg