Scapă neapărat de ele! Aceste plante aduc ghinionul în casa ta

Deja nu mai este deloc neobișnuit să vedem români care țin cont de tradițiile Feng Shui, când vine vorba despre modul în care își amenajează casa. Aceaste obiceiuri vechi de mii de ani datează din China, iar potrivit celor ce se foloses de ele, există câteva plante care vor fi responsabile de ghinionul din casa ta! Află alături de Click! despre ce este vorba.

Cactușii aduc energie negativă în case, potrivit Feng Shui
Cactușii aduc energie negativă în case, potrivit Feng Shui

A devenit un lucru deja obișnuit să auzim o mulțime de români care țin cont de Feng Shui atunci când vine vorba de modul în care își amenajează interiorul casei. Această tradiție originară din China este veche de mii de ani și are ca scop aducerea prosperității în casele noastre. După cum ne putem imagina când vine vorba despre un obicei atât de vechi, există o mulțime de reguli de care trebuie să ținem cont, dacă vrem să ne amenajăm casa conform Feng Shui-ului.

Prezența plantelor în casele noastre poate avea un rol mult mai important decât am bănui, când vine vorba despre Feng Shui. Iar dacă există o mulțime de plante, cât și obiecte, care aduc norocul în viața noastră, reversul este și el posibil: există o mulțime de plante care trebuie să scăpăm dacă vrem ca prosperitatea să abunde în casa noastră. De exemplu, agavele sunt printre plantele de care trebuie să scăpăm, potrivit Feng Shui. Acestea atrag energia negativă, așa că cel mai indicat este să le ținem doar pe balcon, ori în curte, dacă vrem musai să avem agave în jurul nostru.

Cactusul și Monstera nu trebuie ținute în casă, potrivit Feng Shui

Deși poate că avem o fascinație față de cactus, potrivit tradițiilor din Feng Shui, acesta nu este deloc printre cele mai indicate plante pentru a le ține în casă. După cum este cazul agavelor, cactusul aduce și el energia negativă în casă. Iar dacă nu sunteți convinși și doriți un motiv mai „practic”, gândiți-vă că, dacă aveți animale de companie, acestea se pot răni în cactuși, dacă planta nu este la o înălțime la care companionul vostru blănos nu poate ajunge.

O altă plantă despre care tradiția Feng Shui spune că nu este bine să o ținem în casă este Monstera. Deși această plantă nativă din America Centrală este o mare producătoare de oxigen, este cel mai indicat ca ea să nu fie prezentă în casa voastră. Iar dacă doriți, din nou, un motiv mai „practic” pentru a nu vă decora casa cu frumoasa monstera, ei bine, ea este toxică, atât pentru cât oameni, cât și, mai ales, pentru animalele de companie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net