Obiectele pe care trebuie neapărat să le ai în casă. Atrag banii ca un magnet în viața ta

Ultima actualizare:

Practica tradițională chineză, Feng Shui, poate ajuta la aducerea de bani și prosperitate în casa ta. Arta veche de 3000 de ani care se traduce prin „vânt și apă”, atrage energie vitală pentru a aduce dragoste, sănătate și prosperitate.

Sunt lucruri pe care dacă le ai în casă, conform regulilor Feng Shui, vei atrage banii. Foto: Click.
Sunt lucruri pe care dacă le ai în casă, conform regulilor Feng Shui, vei atrage banii. Foto: Click.

Adaugă plante Feng Shui în decorul casei tale

Dacă îți plac plantele, plantele de bani Feng Shui pot fi cel mai bun plus pentru familia plantelor tale. Plantele precum Pilea Peperomioides și plantele de jad ajută la atragerea banilor și a succesului în viața ta. Aceste plante au frunze frumoase asemănătoare unei monede, care seamănă, respectiv, cu piatra de jad.

Aruncați obiectele pe care nu le mai folosiți

Excesul de orice este rău și aceeași regulă se aplică articolelor nedorite și aglomerate. După fiecare câteva luni, trebuie să aruncați toate obiectele nedorite de acasă deoarece acestea funcționează ca un obstacol în calea unui flux adecvat de bogăție și prosperitate.

Îndepărtați toate lucrurile sparte din casă

Lucrurile sparte din interiorul unei case absorb energia bună a întregului loc. Prin urmare, dacă vrei ca toată energia negativă să dispară din spațiul tău de locuit, trebuie să ai grijă la toate obiectele stricate din casa ta și să le repari sau să le îndepărtezi imediat. Orice țeavă sau robinet spart vă poate duce la probleme financiare.

Bucătăria trebuie păstrată curată

Se spune că o bucătărie curată poate atrage bani. Ar trebui să păstrați întotdeauna frigiderul curat și organizat cu alimente proaspete. De asemenea, scoateți toate obiectele inutile din bucătărie și curățați regulat aragazul. Pentru a atrage mai mulți bani, asigurați-vă că fiecare arzător al aragazului ar trebui să funcționeze în mod egal.

Adaugă un Buddha care râde în decorul casei tale

Știm cu toții că un Buddha care râde este cunoscut pentru natura sa veselă și fericită. Când este plasat în direcția est sau cu fața la ușa de la intrare, un Buddha care râde aduce bogăție și noroc. Acest obiect nu ar trebui să lipsească din casa ta dacă dorești să atragi banii.

Luați un acvariu cu pești

Peștii atrag energie pozitivă. Dacă plasați un acvariu de pești în partea de nord a casei/biroului dvs., vă va ajuta să aduceți noi oportunități de carieră, iar dacă plasați acvariul în partea de sud-est, va duce la abundență financiară, scriu cei de la magicbriks.com.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
ATM jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net