Obiectul pe care trebuie să îl ai în casă pentru a atrage banii. Puțină lume l-a achiziționat

Feng Shui a câștigat deja popularitate printre români, care nu de puține ori țin cont de diversele reguli ale acestei practici tradiționale din China. Menită să ne aducă în viață prosperitate și sănătate, există un obiect nu foarte des întâlnit în casele românilor, dar despre care Feng Shui spune că atrage bani în viața noastră. Află alături de Click! despre ce este vorba.

Statuia unui Buddha râzând atrage banii în viața noastră, potrivit Feng Shui / foto: Freepik
Statuia unui Buddha râzând atrage banii în viața noastră, potrivit Feng Shui / foto: Freepik

Devine din ce în ce mai comun să întâlnim români care respectă diversele reguli Feng Shui, când vine vorba de interiorul caselor lor. Această practică tradițională vine din China, unde este folosită de mii de ani. În esență, este vorba despre diverse obiecte și reguli care trebuie practicate în casa noastră, pentru a atrage sănătatea și abundența financiară spre noi. Însă una dintre aceste reguli Feng Shui pentru a avea parte de mai mulți bani este una rar practicată de către români!

Mai exact, este vorba despre prezența în casă a unei statui a lui Buddha. Însă nu orice fel de statuie, tradiția Feng Shui cere un Buddha râzând, care este considerat un adevărat „magnet” al banilor și norocului în viața nostră, potrivit informațiilor oferite de către ego.ro. Iar, după cum poate deja vă imaginați, o tradiție atât de veche are mai multe sfaturi despre amplasarea acestei statui, în casă.

Ce semnifica statuia lui Buddha și unde trebuie amplasată

În tradiția Feng Shui, această statuie atrage energia pozitivă în casa noastră, care se va materializa prin bani, dar și o mai bună armonie printre membrii familiei, sănătate, cât și prosperitate, în general. Desigur, un simbol atât de important nu trebuie ofensat, așa că el nu trebuie niciodată amplasat în baie, sau în bucătărie. Ba mai mult, statuia trebuie să fie cel puțin la înălțimea ochilor, deoarece este considerat un gest lipsit de respect să îl privești de sus pe Buddha.

Iar în ce privește locul unde trebuie pusă statuia, ea trebuie pusă într-un loc curat și îngrijit, mai ales în partea de sud-est a casei, conform informațiilor oferite de către diane.ro. Dacă lucrați de acasă, puteți pune această statuie la birou, pentru a vă concentra mintea și pentru a atrage succesul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldații ucraineni evacuează locuitorii din localitățile de lângă granița cu Rusia FOTO PROFIMEDIA
image
image
image
image
image
image
sex la birou  foto   Shutterstock jpg
horoscop jpeg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
horoscop azi venus retrograd jpg
alimente diabet jpg
par gras jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
De ce ti e somn dupa ce bei cafea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net