Singurele zodii care își ascund emoțiile. Nu-ți dai seama niciodată ce trăiri au: „Cred că este un semn al oamenilor slabi"

Ultima actualizare:

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3 CNN, care sunt cele trei zodii care își ascund cel mai bine emoțiile. Nu poți să îți dai seama niciodată ce fel de trăiri au!

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit ce zodii își ascund emoțiile
Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit ce zodii își ascund emoțiile

Capricorn

Nativii din zodia Capricorn manifestă puține probleme în exprimarea emoțiilor lor, cu condiția să existe un motiv serios care să le justifice acest demers. Dacă nu se regăsesc într-un context cu o importanță deplină, refuză să-și exteriorizeze sentimentele, indiferent dacă acestea sunt pozitive sau neplăcute. De regulă, Capricornii au tendința de a le ține ascunse în adâncul lor, concentrându-se asupra altor aspecte din viața lor.

Apreciind puterea de a controla propriile lor emoții, nativii Capricorn consideră că exprimarea liberă a acestora denotă o slăbiciune a caracterului, și, în mod firesc, ei nu se consideră și nu sunt indivizi slabi. Aceasta reprezintă punctul lor de vedere. Totuși, atunci când simt că au ajuns cu adevărat la un moment potrivit pentru a-și manifesta sentimentele, sunt hotărâți să o facă fără să ezite.

Vărsător

Persoanele născute sub semnul zodiacal Vărsător adoră să comunice și consideră că acest aspect este fundamental. Cu toate acestea, în general, nu au obiceiul să abordeze subiecte legate de emoții în conversațiile lor. Preferă să-și gestioneze singuri sentimentele și emoțiile, analizându-le adesea dintr-o perspectivă intelectuală și rațională. Cu alte cuvinte, Vărsătorul este mai orientat către sfera mentală decât cea emoțională.

Atunci când vine vorba despre a discuta despre ceea ce simt cu adevărat, nu vor face acest lucru decât dacă au reușit să rezolve deja singuri aceste aspecte, fără intervenția altora. Ei preferă să ajungă la o concluzie cu privire la originea sau cauza sentimentelor lor înainte de a le discuta. Vărsătorul este unul dintre cele mai raționale semne zodiacale și evită să-și dezvăluie în mod deschis emoțiile, mai ales atunci când se simt presați să o facă.

culoare zodii jpg

Fecioară

Fecioara este un semn zodiacal asociat elementului Pământ, ceea ce o face să fie rațională și pragmatică. De obicei, evită să-și exprime deschis sentimentele și emoțiile proprii. Personal, cred că într-adevăr ea domină între cele patru zodii. Este dificil să o cucerești dacă vii cu vorbe sentimentale, dedesubturi sau intri în zona erotică - acestea o derutează și o fac să se retragă, evitându-te.

Cu toate acestea, nativii născuți sub această zodie trăiesc la fel de intens ca toți ceilalți, chiar dacă deseori se străduiesc să-și nege sentimentele. Ei consideră că analizarea emoțiilor este o pierdere de timp, deoarece văd alte priorități mai importante în viață. Preferă să-și concentreze atenția asupra muncii și a altor aspecte discutabile.

În ciuda faptului că pot experimenta emoții puternice, Fecioarele tind să le ignore și să le treacă cu vederea, chiar dacă acest lucru poate avea efecte dramatice asupra lor și asupra persoanelor din jurul lor. Adesea, această atitudine poate conduce la anxietate și depresie, deoarece refuză să-și exprime sincer trăirile și să se elibereze de povara unor emoții negative. În același timp, nu se eliberează nici de emoțiile pozitive, menținându-le în adâncul lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image png
Gelozie compressed jpg
horoscop webp
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
image
actualitate.net
image
actualitate.net