Alina Radi de la Survivor, terorizată: „Mă duc la poliție!” A ajuns să trăiască un coșmar!

#Exclusiv Click!

Alina Radi (34 de ani), fosta concurentă de la „Survivor România 2023”, trece prin momente de groază de câteva zile. Șatena a declarat pentru Click! că este o persoană, cel mai probabil de sex masculin, care o sună cu număr ascuns atât pe telefon, cât și pe rețelele sociale.

Alina Radi, terorizată cu apeluri cu număr privat

Artista de muzică de petrecere este decisă să nu stea cu mâinile în sân și să ceară ajutor organelor de lege cu privire la situația cu care se confruntă și care se pare că nu mai are final.

„De câteva zile sunt sunată cu număr necunoscut de o persoană. Vreau să merg zilele acestea la poliție să anunț ce mi se întâmplă. Nu mai pot, efectiv nu mai pot! Mă terorizează aceste apeluri și nu le pot bloca pentru că în telefonul pe care îl am eu nu este acea aplicație să blochez apelurile necunoscute.

Nu știu cine este, probabil un psihopat. Am răspuns la un apel de-al său și era o voce de bărbat, mai multe nu știu ce să îți zic. Mă sună și pe Instagram, dar pe telefon mă disperă la câte apeluri îmi dă”, a declarat Alina Radi pentru Click!

Click! spune

Alina Radi nu a mai ieșit în public cu niciun bărbat după ce a devenit mama cu bărbatul celei mai bune prietene ale sale. Relația dintre cei doi nu a rezistat din cauză că acesta s-a întors imediat în brațele soției sale, așa că de atunci Alina își crește singură băiețelul, pe Dario.

„Se aud tot felul de zvonuri cum că se laudă (tatăl copilului – n.r) că îi dă bani lui Dario. Din câte știu eu nu este nimic adevărat. Acel individ nu îl cunoaste pe Dario, îl știe poate doar din poze pentru că doar Alina se ocupă de el și financiar și din punct de vedere educational”, ne spunea Alina Radi recent.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net