Uite cine este tatăl vitreg al lui Dario, fiul Alinei Radi de la „Survivor România”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Alina Radi (34 de ani), fosta concurentă de la „Survivor România 2023”, are o viață desprinsă parcă din filme, având în vedere că își crește singură copilul. Contactată de Click!, șatena ne-a mărturisit că, simpaticul Dario, are un tată vitreg cu care se aude foarte des la telefon.

Alina Radi s-a izbit de probleme serioase încă de tânără! Artista de muzică de petrecere a rămas, la vârsta de 23 de ani, însărcinată cu un bărbat însurat, mai exact cu soțul prietenei sale, de care s-a și separat.

Contactată de Click! artista ne-a mărturisit că fiul său, Dario, nu suferă după afecțiunea tatălui, deoarece are un tată vitreg.

„Eu nu am știut până acum dacă tatăl copilului meu încă trăiește sau nu. Niciodată băiatul meu, până la vârsta aceasta, nu a întrebat de tatăl său biologic, Dario are tată și îl cheamă Radu. Este tatăl lui de când a făcut un anișor. El l-a crescut chiar dacă stă în Anglia”, a declarat Alina Radi pentru Click!

Alina Radi, o mamă singură

Recent, Click!, vă aducea la cunoștință faptul că interpreta de muzică de petrecere nu este ajutată financiar de bărbatul cu care are un copil.

„Se aud tot felul de zvonuri cum că se laudă că îi dă bani lui Dario. Din câte știu eu nu este nimic adevărat. Acel individ nu îl cunoaște pe Dario, îl știe poate doar din poze, pentru că doar Alina se ocupă de el și financiar și din punct de vedere educațional. Plus că din câte știu, el nu este declarat ca și tată în certificatul de naștere al lui Dario, deci nu are cum să plătească pensia alimentară. El se laudă peste tot că întreține copilul și că și-ar fi dorit să îl ia de Paște la el, dar nu poate acest lucru pentru că, Alina, vrea doar prin instanță. Nu crede în vorbele lui”, spuneau surse apropiate din anturajul celor doi pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Planeta Radeanu jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net