Alina Radi, probleme după participarea la Survivor România: „Sunt blestemată!”

#Exclusiv Click!

Alina Radi (34 de ani) are de suferit acum după ce la începutul lunii martie a fost eliminată din competiția sportivă „Survivor România” de la PRO TV! Artista de muzică de petrecere a declarat pentru Click! că primește tot felul de mesaje în privat, pe rețelele de socializare, de la diferite persoane, în care este blestemată sau jignită fără motiv.

Parcursul Alinei Radi în competiția sportivă din Republica Dominicană a durat doar câteva săptămâni. Însă, în toată această perioadă scurtă de timp, cântăreața a stârnit mai multe reacții controversate după ce a declarat public că artistul, Kamara profită de problemele de sănătate pe care le are fiul său pentru a fi integrat în diferite proiecte de televiziune precum și faptul că a fost însărcină cu Nick Rădoi, însă a pierdut sarcina.

Tot acest val de afirmații se pare că a reușit să strângă multe antipatii din parter publicului. Pentru că după ce s-a întors acasă, în România, a început să primească tot felul de mesaje urâte din partea multor domnițe ce aveau ca și conținut blesteme și jigniri.

Contactată de Click!, Alina Radi ne-a explicat despre ce este vorba mai exact.

„Primesc tot felul de mesaje, în privat, în care sunt blestemată iar în altele îmi zic că sunt urâtă ca nu am nicio treabă cu ce sunt eu în realitate și cum apar pe Instagram. Părerea mea este că toate femeile atunci când se aranjează sunt frumoase. Primesc multe mesaje de la femeiele trecute de peste 50 ani. O doamnă mi-a zis într-un mesaj: „sper să nu apuci vârsta mea”, altele mi-au zis că nu aveam ce să caut în emisiunea  respectivă de la PRO-TV.

Părerile oamenilor se schimbă de la o zi la alta în funcție de interesele lor. O altă femeie mi-a spus că sunt proastă, urâtă, handicapată și i-am mulțumit în privat după care ea mi-a răspuns și și-a cerut scuze că nu se aștepta să îi răspund. Eu nu le înțeleg! Oricine se aranjează și își pune un fond de ten, gene și alte farduri pe față se schimbă total. Plus că multe persoane nu știu că televizorul te mai îngrașă câteva kilograme și în realitate ești mai slabă”, a declarat Alina Radi pentru Click!

Alina Radi, alături de copil

Simpatica cântăreață de muzică de petrecere din zona Timișoarei are un băiețel, în vârstă de șapte anișori, pe care îl crește singură.

„Dario, fiul meu, a fost foarte emoționat atunci când am revenit în țară. După întoarcerea mea nu a dormit primele trei nopți de frică să nu mai plec iarăși. Plus că m-a așteptat și cu flori, felicitări și multă iubire”, ne spunea cântăreața după reîntoarcerea sa în țară.

Click! spune

Alina Radi este o artistă de muzică de petrecere din zona Timișoarei. Cântăreața muncește de dimineață până seara, pentru fiul său, deoarece îl crește singură. Bărbatul pe care l-a ales șatena să întemeieze o familie, în urmă cu opt ani, era al prietenei sale.

Pentru că nu s-au putut înțelege din cauza tensiunilor care erau între ei, afaceristul s-a reîntors în brațele fostei sale partenere de viață, iar Alina a rămas singură să își crească copilul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net