Cum a fost așteptată Alina Radi de fiul său, la întoarcerea de la Survivor. Nici prințesele nu au așa primire: „Nu a dormit 3 nopți”

#Exclusiv Click!

Alina Radi (34 de ani), una dintre fostele concurente de la „Survivor România”, din acest sezon, din echipa Războinicilor, ne-a declarat în exclusivitate care a fost cea mai mare bucurie a sa atunci când s-a întors acasă din Republica Dominicană! Și anume fiul său Dario (7 ani), care i-a făcut cea mai mare surpriză, deoarece prichindelul o așteptat-o acasă cu flori și multă iubire sinceră.

Alina Radi, una dintre cele mai iubire artiste de muzică de petrecere din zona Timișoarei, nu a stat prea mult timp în Republica Dominicană, la celebrul concurs sportiv al celor de la PRO-TV. Șatena nu a rezistat prea mult în concurs și a fost și ținta discuțiilor controversate după ce a spus despre Kamara că se folosește de problemele de sănătate ale fiului său pentru a ajunge în fața camerelor de filmat.

De asemenea, și faptul că i s-a făcut rău pe traseu și a leșinat i-a șocat pe toți coechiperii săi din concurs, astfel că pe 1 martie, în urma unor factori acumulați, Alina Radi a fost trimisă acasă, spre bucuria fiului său, Dario care număra zilele până când mama sa urma să ajungă din nou lângă el, mai ales că cei doi nu mai fuseseră despărțiți până acum nici măcar o zi.

Contactată de Click!, Alina Radi ne-a dezvăluit cât de frumos a fost momentul reîntoarcerii sale acasă, dar și cu ce amintiri frumoase a rămas de la „Survivor România”.

„Nu regret absolut deloc că am participat la „Survivor”. A fost o experiență unică și de neuitat. Eu sunt de părere că toate în viață se întâmplă cu un scop. Dario, fiul meu, a fost foarte emoționat atunci când am revenit în țară. După întoarcerea mea nu a dormit primele trei nopți de frică să nu mai plec iarăși. Plus că m-a așteptat și cu flori, felicitări și multă iubire.

Am rămas cu multe amintiri frumoase de acolo, cea mai frumoasă amintire care mi-a marcat mie memoria a fost un moment din apă când ne țineam toți de mână înainte cu o zi înainte de plecarea mea și am privit apusul împreună. Cocosul din competiție a avut și el un rol important acolo. Pentru că, pentru noi, era mic dejun, prânz și cină. Fără el muream categoric acolo”, a declarat Alina Radi pentru Click!.

Click! spune

Alina Radi este o cântăreață de muzică de petrecere din Timișoara. Vedeta își crește singură copilul din cauză că bărbatul cu care spera să îmbătrânească nu a fost așa cum și l-a dorit. Mai mult, afaceristul care i-a fost partener era soțul celei mai bune prietene ale sale.

În ciuda dezamăgirii emoționale din trecut, Alina Radi merge cu fruntea sus și muncește de dimineață și până seara pentru ca micuțului ei, Dario, să nu îi lipsească nimic și să evolueze frumos pe scara vieții.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net