Alina Radi își crește singură copilul? Cât de mult se implică, de fapt, milionarul Nick Rădoi: „El se laudă...”

#Exclusiv Click!

Alina Radi (34 de ani), fosta concurentă de la Survivor România 2023, este o mamă puternică. Surse apropiate din anturajul artistei de muzică pe petrecere ne-au declarat faptul că bărbatul cu care șatena are un băiețel de opt ani se laudă peste tot că îi plătește pensia alimentară, iar acest lucru nu este deloc adevărat.

Alina Radi a luat greutățile în piept de la o vârstă foarte fragedă! În urma unei relații controversate pe care a avut-o la vârsta de 23 de ani cu un bărbat însurat, chiar cu iubitul prietenei sale, aceasta a rămas însărcinată. Ulterior, vedeta și-a crescut singură băiețelul după ce s-a despărțit de tatăl copilului.

„Se aud tot felul de zvonuri cum că se laudă că îi dă bani lui Dario. Din câte știu eu nu este nimic adevărat. Acel individ nu îl cunoaste pe Dario, îl știe poate doar din poze pentru că doar Alina se ocupă de el și financiar și din punct de vedere educațional.

Plus că din câte știu el nu este declarat ca și tată în certificatul de naștere al lui Dario, deci nu are cum să plătească pensia alimentară. El se laudă peste tot că întreține copilul și că și-ar fi dorit să îl ia de Paște la el, dar nu poate acest lucru pentru că Alina vrea doar prin instanță. Nu crede în vorbele lui.

Alina îl iubește foarte mult pe băiețel, muncește pentru el, să nu îi lipsească nimic. Are proiecte multe vara aceasta, dar o să meargă, din câte am înțeles, și într-un concediu alături de sora ei și băiețel. Tot timpul, până acum, Alina a renunțat la viața personală pentru  carieră și pentru binele băiețelului. Alina s-a sacrificat foarte mult”, au declarat surse apropiate din anturajul celor doi.

Alina Radi: „Da, am fost însărcinată cu Nick Rădoi”

Șatena s-a iubit, în urmă cu zece ani, cu milionarul Nick Rădoi. Se pare că cei doi și-ar fi dorit atunci să ducă relația la un alt nivel, însă condiția era ca Alina să rămână lângă el, în America.

„Da, am fost însărcinată cu Nick Rădoi. Când am ajuns în țară, am pierdut sarcina. N-am reușit s-o țin până la capăt. El a fost dispus să facem un copil, să rămân în America. Și în aeroport m-a cerut de nevastă și în birou m-a cerut de nevastă, dar nu s-a întâmplat, nu are rost să dezgrop… Probabil ne-ar fi legat și mai mult un copil”, povestea în anul 2021 Alina Radi, la Antena Stars.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cirese piata slatina olt   foto alina mitran (6) jpeg
image
image
image
image
image
image
banner dana roba png
banner mihai albu png
kim kardashian corset instagram jpg
shakira gettyimages jpg
Irina Margareta Nistor jpg
banner ilie nastase png
image png
banner mihai traistariu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net