Alina Radi, implicată într-un accident rutier! În mașină se afla și fiul ei: „A rămas șocat”

#Exclusiv Click!

Alina Radi (34 de ani) a fost implicată recent într-un accident de mașină! Artista de muzică de petrecere din Timișoara se întorcea de la o cântare alături de fiul său, Dario iar în față i-a apărut o căprioară pe care nu a avut cum să o evite. Contactată de Click!, vedeta ne-a povestit mai multe detalii.

Artista nu a putut să evite căprioara care i-a apărut pe carosabil chiar dacă circula cu o viteză de 70km/oră, așa că s-a ales cu o pagubă mare la mașină.

„Sunt evenimente și evenimente în viața unui om. Mă simt cam epuizată în ultima perioadă deși nu par. După accident și eu și Dario suntem bine, m-am speriat puțin fiind primul accident de când am permis și sper și ultimul, însă Dario a fost cel șocat și supărat că nu m-am oprit să duc căprioara la doctor.

În urma accidentului m-am ales cu bara spartă la mașină, rezervorul de apă distrus, probleme pe la senzori. Reparația mă costă mult. Pot spune că mai iau o mașinuță cât mă costă reparația la asta.

Nu cred că este nicio karma, pur și simplu se întâmplă lucruri pe care poți sau nu poți să le eviți. Pentru mine karma lucrează altfel, Dumnezeu lucrează prin oameni părerea mea”, a declarat Alina Radi pentru Click!

Click! spune

Alina Radi își crește singură fiul de șapte anișori. Asta din cauză că nu s-a putut înțelege cu bărbatul cu care are un băiețel.

„Se aud tot felul de zvonuri cum că se laudă (tatăl copilului – n.r) că îi dă bani lui Dario. Din câte știu eu nu este nimic adevărat. Acel individ nu îl cunoaste pe Dario, îl știe poate doar din poze pentru că doar Alina se ocupă de el și financiar și din punct de vedere educațional.

Plus că din câte știu el nu este declarat ca și tată în certificatul de naștere al lui Dario, deci nu are cum să plătească pensia alimentară. El se laudă peste tot că întreține copilul și că și-ar fi dorit să îl ia de Paște la el, dar nu poate acest lucru pentru că Alina vrea doar prin instanță. Nu crede în vorbele lui”, spuneau recent surse apropiate din anturajul vedetei pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
nin dobrev jpeg
banner Rica Raducanu
politie SUA foto Unsplash
Mădălina Ghenea, Cannes 2023, Getty (1) jpg
banner irinel columbeanu png
sebastian stan colaj instagram jpg
katy perry american idol jpg
11423907 10204418317040327 313639540878444313 o jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net