Cel mai bizar hoț din lume! A jefuit o bancă pentru un dolar ca să ajungă la închisoare

Unul dintre cele mai bizare jafuri bancare din istorie. Un bărbat de 65 de ani din Utah, SUA, a vrut atât de mult să fie arestat și închis într-o închisoare federală, încât a luat decizia de a jefui o bancă pentru un dolar.

A jefuit o bancă pentru un dolar ca să ajungă la închisoare (foto: Shutterstock)
A jefuit o bancă pentru un dolar ca să ajungă la închisoare (foto: Shutterstock)

Acuzatul, Donald Matthew Santacroce, în vârstă de 65 de ani, ar fi intrat săptămâna trecută într-o bancă Wells Fargo, în apropiere de 300 South Main Street din orașul Salt Lake, și le-a înmânat angajaților o mică hârtie pe care scria: „Vă rog să mă scuzați pentru că fac acest lucru, dar acesta este un jaf. Vă rog să îmi dați un dolar. Mulțumesc”.

Angajații s-au conformat, crezând că este o glumă. După ce i-au oferit bătrânului un dolar, l-au rugat frumos să plece, dar acesta a refuzat.

Dacă va ieși din închisoare, va jefui altă bancă

Ba chiar le-a spus că tocmai a jefuit banca și că probabil ar trebui să sune la poliție. Apoi a așteptat sosirea autorităților în holul băncii. În timp ce aștepta, bărbatul părea să se plângă de cât timp le ia ofițerilor să ajungă la fața locului. După ce a făcut această declarație, directorul sucursalei bancare i-a introdus pe angajați în camera din spate pentru siguranța lor și a încuiat ușile.

Când ofițerii au sosit, bătrânul a fost arestat în timp ce le spunea acestora că a intrat în bancă cu intenția de a o jefui. El a explicat că a comis jaful bancar pentru că „a vrut să fie arestat și să meargă la închisoare”, iar dacă va ieși din închisoare, va jefui o altă bancă și va cere mai mulți bani pentru a fi închis din nou.

Potrivit OddityCentral, Donald fusese arestat cu o săptămâna înainte pentru conducere neglijentă și pentru că avea permisul suspendat în Missouri. Acuzat de jaf, a ajuns la închisoarea Salt Lake County Metro. Dar de miercuri, 8 martie, bărbatul nu mai este în arest - ceea ce înseamnă probabil că băncile locale ar trebui să se aștepte la un alt jaf ciudat foarte curând.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

image
image
image
image
image
image
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net