Jaf ca-n filme! Un bărbat, ce s-a dat drept femeie, a lăsat un individ fără bani

Ultima actualizare:

Un bărbat din Satu Mare s-a dat drept femeie pe site-urile de socializare, apoi i-a propus unui individ să se întâlnească, în scopul de a-i fura banii. 

Jaf ca-n filme! Un bărbat, ce s-a dat drept femeie, a lăsat un individ fără bani
Jaf ca-n filme! Un bărbat, ce s-a dat drept femeie, a lăsat un individ fără bani

Un bărbat din Satu Mare a gândit o metodă ingenioasă de a păcăli indivizii creduli de pe site-urile de socializare, pentru a le fura acestora banii. 

Este vorba de un tânăr în vârstă de 22 de ani care s-a dat drept femeie pe rețelele de socializare, apoi a invitat un bărbat la el acasă, iar odată ajuns la fața locului individul a fost bătut și i s-a furat portofelul. 

Victima a venit la locul indicat, însă în momentul când a văzut că are de-a face cu un bărbat, a vrut să plece. Agresorul s-a enervat când bărbatul a refuzat să plătească suma de bani cerută și l-a lovit pe acesta cu pumnul. Agresorul i-a furat apoi portofelul.

Poliția a fost imediat alertată cu privire la incident și în urma cercetărilor, organele legii au desoperit identitatea agresorului. 

Autoritățile au întocmit dosar penal pentru tâlhărie calificată şi lipsire de libertate în mod ilegal. Agresorul de 22 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, notează replica.hd.

Cazul celui mai nepriceput hoț

Un alt caz neobișnuit a avut loc în 2017, când un tânăr de 17 ani a fost autorul unor furturi hilare și a fost desemnat de autorități "cel mai nepriceput hoț". Una dintre tenativele care i-au câștigat hoțului o astfel de "titulatură" este momentul când a adormit în casa pe care voia să o jefuiască din cauză că era prea beat.

O altă întâmplare amuzantă a fost atunci când hoțul de 17 ani a forțat cu ranga ușa unei mașini pentru a fura un pachet de țigări. Tânărul a continuat seria de jafuri neobișnuite când a furat rufele puse la uscat de către o femeie din localitate. Băiatul și-a însușit atunci mai mulţi pantaloni de trening şi câteva pulovere. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

image
image
image
image
image
image
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net