Momentul în care o tânără "tunată" și cu haine de firmă e prinsă la furat. A ascuns zeci de șampoane în geacă

Video incredibil cu doi tineri, prinși la furat. Nu oricum, ci îmbrăcați în haine de firmă, aranjați și echipați cu geci cu buzunare duble, în care să încapă cât mai multă marfă. Tinerii, frate şi soră, au fost prinşi în flagrant, într-un supermarket din Vişina, Dâmboviţa.

image

Doi tineri, frate și soră, au fost prinși la furat într-un magazin din localitatea Vișina, județul Dâmbovița. Ei au sustras zeci de produse de îngrijire personală, în special șampoane, pe care le-au ascuns în gecile mari, cu buzunare croite în interior, special pentru a camufla prada. 

Hoții au plecat la furat cu Uber-ul din București

Potrivit Adevarul.ro, care prezintă și video cu cei doi tineri în timp ce descarcă "marfa" în fața poliției, paguba se ridică undeva la 900 de lei. Culmea, ei nu păreau deloc persoane nevoiașe, căci erau îmbrăcați în haine de firmă, iar fata era machiată și aranjată ca pentru o ieșire la mall. Mai mult, potrivit sursei citate, ei ar fi venit la furat cu Uber-ul, din București, nicidecum cu vreo ocazie sau un mijloc de transport mai ieftin.

Tânăra: "Am şi eu un copil mic acasă"

Administratorii supermarket-ului i-au văzut pe camere şi au alertat poliţia. Oamenii legii i-au oprit în zona caselor de marcat şi i-au obligat să scoată tot ce aveau în buzunare, inclusiv în cele ascunse. Au urmat câteva minute incredibile, în care cei doi tineri au tot descărcat ce aveau prin buzunare, zeci de șampoane și alte produse de îngrijire. Potrivit Adevarul.ro, tânăra de 27 de ani le-ar fi spus poliţiştilor că a făcut acest lucru fiindcă are un copil de crescut. „Poliţist: Desfă geaca să o scuturăm puţin să vedem dacă mai aveţi ceva, nu punem mâna pe dvs. De ce faceţi asta?", a întrebat polițistul. Hoaţă: "Am şi eu un copil mic acasă", a fost răspunsul incredibil al tinerei. 

    Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

image
image
image
image
image
image
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
image
actualitate.net
image
actualitate.net