Jaf armat într-o cafenea din Suceava! Un individ a golit casa de marcat sub amenințarea pistolului

Vânzătoarea dintr-o cafenea din județul Suceava a trăit clipe de groază, luni seară, când un individ a intrat în bar, a scos pistolul și i-a cerut toți banii. Speriată, femeia a deschis casa de marcat, iar hoțul a golit-o. S-a făcut nevăzut, însă a fost prins în numai câteva ore. 

image

Nici prin cap nu i-ar fi trecut vânzătoarei de la Krew Coffe din localitatea Iaslovăț, Suceava, că ar fi posibil să treacă prin această groaznică experiență. Însă, luni seară, în jurul orei 20.30, a trăit pe pielea ei ce vedea doar în filme sau la știrile televizate.

Un tânăr a intrat în local, a scos un pistol și a început să o amenințe, dacă nu îi dă toți banii pe care îi are în casa de marcat. Femeia, extrem de speriată, a făcut ce I s-a spus. Individul a luat banii din casierie și s-a făcut nevăzut. 

Vânzătoarea a anunțat jaful la 112 

Când s-a văzut din nou singură în local, deși încă în stare de panică, vânzătoarea a sunat la 112 și a anunțat ce i s-a întâmplat. Imediat, în zonă au fost instituite mai multe filtre, iar poliţiştii au trecut la acțiune.

Întregul incident a fost surprins de camerele de supraveghere din cafenea, iar anchetatorii le-au vizionat în scurt timp. Astfel, au putut observa un individ de aproximativ 25-30 ani, cu constituție atletica, îmbrăcat cu o geacă de iarnă, având gluga trasa pe cap și purtând masca sanitară de protecție, a pătruns singur în local. 

Hoțul a furat 2.000 de lei, dar a fost prins la scurt timp  

Se poate observa cum tânărul a schimbat câteva replici cu vânzătoarea, apoi a scos un obiect de forma unui pistol și a amenințat-o pe femeie. Tânăra s-a retras și a lăsat casa de marcat deschisă, iar individul a luat aproxmiativ 2.000 lei, după care a ieșit și a plecat pe jos.

Au intervenit echipaje de la Poliția orașului Milișăuți și Servicul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Suceava. În urma audierilor și a investigațiilor specific, individual a fost prins.

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net