Două prostituate din Brașov, jefuite de hoții care s-au dat drept clienți. Cum au fost prinși indivizii

Poveste desprinsă din filme în Brașov! În loc să facă bani de pe urma clienților, două prostituate au pierdut o sumă importantă după ce au acceptat o întâlnire amoroasă cu doi bărbați. Indivizii le-au amenințat cu cuțitul și le-au jefuit. Au fost prinși în flagrant când încercau să facă același lucru cu alte fete din Vâlcea. 

image

Cazul s-a petrecut în urmă cu o săptămână. Doi indivizi din Dâmbovița le-au contactat pe prostituate în urma unui anunț pe internet. Convinse că vor câștiga niște bani, fetele i-au chemat pe bărbați la ele acasă, într-un apartament din Brașov.

Pe 15 ianuarie, în jurul orei 22.00, cei doi tineri au ajuns în apartamentul fetelor, unde și-au pus planul în aplicare. Nu au apelat la servicile lor, ci le-au amenințat cu un cuțit și au luat toți banii pe care i-au găsit în casă: 4.200 de lei. De asemnea, au mai furat și alte bunuri, apoi s-au făcut nevăzuți.  

Cu poliția pe urme, indivizii au dat o nouă lovitură    

Cele două tinere au sunat la 112 și au anunțat că au fost jefuite de doi indivizi, chiar în propriul apartament. Polițiștii s-au deplasat la domiciliul fetelor, au aflat întreaga poveste și au luat urma celor doi hoți.

Indivizii au fost prinși o săptămână mai târziu, în timp ce dădeau o altă lovitură, în județul Vâlcea. Planul a fost același: au contactat două prostituate și au ajuns în locuința acestora sub pretextul că sunt interesați de servicii sexuale contracost. Numai că, atunci când s-au văzut în casă, au aplicat aceeeași metodă pe care au folosit-o și în Brașov. 

Cei trei au fost arestați 

Au amenințat cele două fete cu un cuțit și le-au luat banii pe care îi aveau asupra lor. În acest caz, au furat 2.800 de lei, însă imediat au fost reținuți de polițiștii care erau pe urmele lor. Totodată, a fost prins și un al treilea individ, care îi ducea cu mașina la locul faptelor, îi aștepta și îi ajuta să fugă.

Cei trei sunt din județul Dâmbovița și au vârtse cuprinse între 24 și 33 de ani. Au fost reținuți și prezentați în fața instanței cu propunere de arestare preventivă, unde au primit mandate de arestare. Ei sunt acuzați de tâlhărie calificată și complicitate la tâlhărie calificată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net