Kate Middleton și-a îngrijorat toți fanii! Prințesa de Wales a apărut cu degetele bandajate la un eveniment

#Casa Regală a Marii Britanii

Kate Middleton și-a îngrijorat fanii când a apărut cu degetele de la mâna dreaptă bandajate, în timp ce juca rugby în scaun cu rotile. Din fericire, nu este vorba despre nimic grav, ci mai degrabă de o măsură de protecția. Pentru performanțele sale în acest sport însă profesioniștii au avut numai cuvinte de laudă la adresa Prințesei de Wales.

Kate Middleton cu degetele bandajate în timp ce se joacă rugby

După cum știm Kate Middleton patronează Liga de Rugby, motiv pentru care nu pierde niciun eveniment important al fundației. Zilele trecut, Prințesa de Wales a mers în Yorkshire, acolo unde fundația își desfășoară activitatea, pentru a lua parte la antrenamentele echipei câștigătoare a Cupei Mondiale. Scopul vizitei a fosta cela de a sensibiliza publicul cu privire la acest sport deosebit pentru persoane cu dizabilități, conform TheSun.co.uk.

Kate a îmbrăcat un tricou polo și pantaloni de trening asortați, și s-a aruncat în joc fără nicio frică î, timp ce se afla într-un scaun cu rotile, încercându-și norocul.

Din păcate însă, Prințesa de Wales a fost suprinsă din nou purtând un bandaj pe cele două degete de la mâna dreaptă. Vorbind în timp ce se îndrepta spre teren, prințesa a spus: „Sunt îngrijorată pentru degetul meu, dar sunt dispusă să încerc".

Luna trecută, Prințesa a fost surprinsă cu cele două degete au fost bandajate în timpul unei vizite la o închisoare din Surrey. Kate s-a ales cu o mică accidentare după s-a aventurat pe trambulină alături de cei trei copii ai săi, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Cu toate acestea, se presupune că bandajul aplicat recent pe degete a avut scopul de a proteja zona, deoarece Prințesa știa că va arunca mingea și va împinge un scaun cu rotile, evitând astfel să agraveze rana.

Kate, o jucătoare dibace

Mai mult Kate, nu doar că a jucat cot la cot cu profesioniștii, dar chiar a stat și de vorbă cu jucătorii și familiile acestora. Pentru abilitățile deosebite pe care le-a demonstrat pe teren, Kate a primit numai cuvinte de laudă. Antrenorul Tom Coyd, în vârstă de 28 de ani, a declarat: „A învățat foarte repede să manevreze scaunul. Nu spun asta doar pentru că este vorba despre ea, dar este prima dată când am văzut pe cineva marcând o transformare din prima încercare. Cred că a avut sesiuni de practică secretă înainte de a veni aici, pentru că a fost naturală. Ea chiar a finalizat o mișcare de trecere cu un eseu în colț. M-a dat pe spate, ca să fiu sincer."

Liga de rugby în scaun cu rotile este în prezent cel mai incluziv format din întreaga ligă de rugby, oferind tuturor posibilitatea de a juca împreună, indiferent de sex sau handicap. Echipa Angliei de rugby în scaun cu rotile a fost declarată campioană mondială în noiembrie anul trecut. Anglia a găzduit Cupa Mondială și a învins Franța, vechea rivală și campioană în exercițiu, cu 28-24, într-o finală foarte disputată. La momentul respectiv, Kate, William și cei trei copii ai lor au urmărit finala la televizor. Fiul lor cel mic, Prințul Louis, este un mare pasionat de rugby.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
lacul verde resort 7fbfbc original jpg
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net