Kate Middleton se simte extrem de rănită! Ce s-a întâmplat în Familia Regală: „A încălcat singura regulă”

#Casa Regală a Marii Britanii

Între Prințul și Prințesa de Wales și Harry și Meghan nu mai există cale de împăcare! Mai mulți experți au dezvăluit că relațiile din Familia Regală a Marii Britanii nu mai pot fi reconciliate din cauza acțiunilor lui Harry și Meghan. Se pare că Prințesa Kate se simte extrem de rănită după tot ce s-a întâmplat.

Nu există cale de împăcare în Familia Regală a Marii Britanii
Nu există cale de împăcare în Familia Regală a Marii Britanii

Nu există cale de împăcare în Familia Regală a Marii Britanii

William și Harry au fost la cuțite de ani de zile, iar Kate a fost văzută cândva ca pacificatorul înclinat să îi ajute să îngroape securea războiului, potrivit Mirror.uk. Cu toate acestea, Harry s-a întors apoi împotriva cumnatei sale și a făcut mai multe afirmații în cartea sa „Spare”, o carte extrem de controversată, de altfel. În carte și în mai multe interviuri de promovare a acesteia, acesta acuză un comportament deplasat al lui Kate la adresa soției sale Meghan, spunând că atitudinea sa a creat o barieră între cele două.

Specialista  Katie Nicholl susține că relația dintre aceștia s-a stricat foarte mult după aceste „răutăți” la adresa lui KAte, în contextul în care Harry știa foarte bine că Kate nu poate răspunde afirmațiilor făcute la adresa sa. Astfel, William este foarte revoltat și indignat de gestul fartelui său mai mic.

Când te gândești la dezvăluirile personale - și cred că le poți numi remarci răutăcioase făcute la adresa lui Kate în "Spare" - Harry a încălcat singura regulă, și anume aceea de a păstra tăcerea asupra problemelor de familie", a declarat Katie pentru The Sun.

Kate Middleton, rănită de atacurile lui Harry și Meghan

Fostul corespondent regal al BBC, Jennie Bond, spune că Kate a fost rănită și insultată de atacurile lui Harry și Meghan. „Când provii dintr-o familie fericită și unită - așa cum este Catherine - este incredibil de greu de înțeles cum se pot înstrăina oamenii", a spus jurnalista.

Cred că ea a crezut că ruptura poate fi reparată și, după înmormântarea prințului Philip, am văzut-o vorbind cu Harry și, evident, încurajându-l pe William să facă același lucru".

Din păcate acest lucru nu a funcționat și mai mult, lucrurile doar au degenerat: „De fapt, William și Harry au avut o ceartă aprinsă imediat după înmormântare. Vine un moment în care trebuie să accepți că familiile fericite nu sunt un rol pe care toată lumea îl poate juca”.

Specialistul regal a adăugat că ducesa Kate Middleton și Prințul William formează o „echipă solidă" și este posibil să fi ajuns la concluzia că relația cu Prințul Harry nu poate fi remediată în viitorul imediat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net