Cum s-a făcut de râs Kate Middleton în fața Prințului William când s-au cunoscut? Momentul jenant pe care nu-l va uita vreodată

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Kate și William sunt cei mai îndrăgiți prinți din lume, fără doar și poate. Încă de la începutul relației lor, cei doi au fost în centrul atenției publice, iar Kate a reușit să câștige simpatia tuturor celor care au adorat-o pe mama lui William, Prințesa Diana, fiind de multe ori comparată cu ea. Știm aproape totul despre povestea lor de dragoste, însă iată că mereu apar noi detalii care fac deliciul publicului. Pentru cei care nu știau, atunci când s-au cunoscut, Kate a avut parte de un moment penibil în fața viitorului său soț.

Cum s-au cunoscut Kate Middleton și Prințul William

Cei doi prinți care urmează la tronul Regatului unit al Marii Britanii s-au întâlnit pentru prima dată pe când erau studenți la Universitatea St. Andrews din Scoția, în 2001. Kate studia „Istoria Artei”, în timp ce prințul William studia intens Georgrafia. Deși cei doi s-au cunoscut la începutul școlii, Kate i-a atras atenție viitorului său soț abia în semestrul din primăvară, la o defilare de modă. Se spune că frumoasa Kate care pe atunci avea cam 20 de ani, era unul dintre modelele care defilau la această prezentare organizată în scop caritabil. Aceasta purta o rochie transparentă, iar prințul William ar fi plătit 200 de euro pentru un loc în primul rând. De acolo se pare că i s-au aprins călcâiele tânărului prinț, iar relația lor a început să prindă contur.

Cum s-a făcut de râs Kate în fața lui William

Totuși, puțini știu că la prima lor întâlnire, Kate s-a făcut de râs! Prima interacțiune cu un prinț poate fi foarte emoționantă fără doar și poate, iar Kate a crezut că va destine lucrurile între ea și William dacă va face o glumă. Totuși, lucrurile n-au mers atât de bine. Aceasta s-a gândit să facă o reverență în fața lui William, doar că s-a împiedicat și a căzut. Mai mult, în căderea ei, Kate l-a lovit peste mână pe William, iar acesta și-a vărsat băutura pe el. Totuși, iată că cei doi au trecut peste acest moment și au devenit un cuplu.

În al doilea an de facultate, cuplul s-a mutat din camerele de cămin într-un apartament împreună cu alți doi prieteni.  În 2005 aceștia au absolvit universitatea și bineînțeles, au sărbătorit împreună această frumoasă realizare, așa cum dezvăluia la un moment dat familia Middleton.

Prinții Kate și William alături de copiii lor
Prinții Kate și William alături de copiii lor

Despărțirea care i-a apropiat

Totuși, doi ani mai târziu, povestea de dragoste dintre cei doi începuse să scârțâie, așa că primele pagini ale ziarelor anunțau trista despărțire a celor doi. În timpul perioadei în care au fost despărțiți, Kate și-a luat o vacanță în Irlanda și, deși era nemulțumită de separarea lor la momentul respectiv, mai târziu a spus că despărțirea a fost bună pentru amândoi. „Poți fi consumat de o relație atunci când ești mai tânăr și am apreciat foarte mult acea perioadă și pentru mine, deși nu m-am gândit la momentul respectiv", a spus ea în timpul interviului de logodnă din 2010.

Despărțirea lor a fost însă de scurtă durată, iar cuplul s-a împăcat câteva luni mai târziu. Kate a fost văzută participând la un concert omagial al Prințesei Diana împreună cu sora ei, Pippa, și a stat la doar două rânduri în spatele iubitului său.

Momentul pe care lumea îl aștepta a venit în sfârșit: Prințul William a cerut-o în căsătorie pe Kate Middleton în timp ce se afla în vacanță în Kenya, în toamna anului 2010, cu toate acestea, Palatul nu a anunțat oficial vestea decât câteva săptămâni mai târziu. William a cerut-o pe Kate chiar cu de logodnă al mamei sale, un safir albastru neprețuit, un adevărat icon în materie de bijuterii. Iată că, imediat în 2011 a avut loc și nunta deceniului, iar cei doi trăiesc acum fericiți până la adânci bătrâneți alături de cei trei copii ai lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net