Sunt cu adevărat compatibili Kate și William? Secretele dezvăluite de un cunoscut fizionomist: „Ei trebuie să pară perfecţi...”

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Vor fi William și Kate buni regi la un moment dat? Sunt cei doi compatibili în ciuda zvonurilor despre relația lor? Primim acest răspunsuri de la fizionomistul Ciprian Cucu care ne dezvăluie secretele chipurilor regale! Cine cu sunt adevărat cei mai iubiți prinți din lume?

Sunt cu adevărat compatibili Kate și William
Sunt cu adevărat compatibili Kate și William

Ciprian Cucu este psiholog și unul dintre puținii traineri de fizionomie de la noi din țară. Cu o experiență de ani de zile în tainele citirii chipului, acesta încearcă să ajute oamenii să obțină o mai mare claritate legată de cine sunt ei și cum pot ajunge să se simtă în elementul lor. În rândurile următoare vom afla ce dezvăluie cu adevărat chipul Prințului William și cel al lui Kate.

Ciprian Cucu, psiholog și fizionomist
Ciprian Cucu, psiholog și fizionomist

Sunt compatibili Kate și William?

La un moment dat, cei doi vor ajune pe tronul regal. Ce fel de regi vor fi? Sunt pregătiți pentru acest rol?

Chipurile regale de cele mai multe ori sunt ţinute din scurt pe internet. Nu găseşti poze jenante sau în ipostaze în care să fie puşi într-o lumină negativă. Şi trebuie înţeles de unde vine acest lucru. Înainte de toate, membrii Casei Regale sunt consideraţi oameni model, care reprezintă idealul în societatea oamenilor din Marea Britanie. Cu alte cuvinte, ei trebuie să pară perfecţi, să emane pozitivism, eleganţă, rafinament şi să nu existe nicio formă de instigare la aspecte ce pot dăuna oricărei imagini posibile.

Cu toate acestea, rareori chipurile regale pot fi considerate o mare frumuseţe. Însă totodată, mai mereu au emanat un aer regal. Din punct de vedere fizionomic, regalitatea este asemănată cu principiul elementului Metal, din filozofia celor 5 elemente – tehnica de citire a chipului.

Sunt cu adevărat compatibili Kate și William
Sunt cu adevărat compatibili Kate și William

Elementul Metal înseamnă regalitate, perfecţionism, ideal, conduită, respect, adevăr, dreptate, ambiţii, etc. Trăsăturile faciale care arată aceste aspecte pe chipul unui om sunt trăsăturile osoase: nasul lung şi osos, pomeţii osoşi, obrajii supti, pleoape vizibile, etc.

Legat de Kate Middleton, ea are predominant fizionomia elementului Apă, adică o persoană foarte adaptabilă, foarte maleabilă; acest aspect observându-se prin dinţii săi laţi, bărbia sa lungă şi proeminentă care indică de asemenea şi mult curaj. Cu toate acestea, ochii săi, care se formează de la nas spre tâmple, se formează sub formă unui unghi ascuţit. Ochii ascuţiţi arată de altfel, o persoană care nu acceptă uşor orice cuvânt, ba chiar ea la rândul ei poate fi o persoană „ascuţită în vorbe", adică poate fi certăreaţă.

De-a lungul timpului s-au auzit o mulțime de zvonuri legate de infidelitatea Prințului William. Sunt Kate și William cu adevărat compatibili?

Partea bună este că acelaşi tip de ochi îi are şi Prinţul William, ba chiar au şi aceeaşi deschizătură a ochilor, aceştia fiind relativ înguşti la amândoi, ceea ce denotă o compatibilitate crescută între cei doi.

Sunt cu adevărat compatibili Kate și William
Sunt cu adevărat compatibili Kate și William

Prinţul William de asemenea are o frunte lungă şi lată care, în combinaţie cu ochii săi înguşti, arată capacitatea de a avea o gândire complexă, meticuloasă şi cu raportare chiar la viitorul îndepărtat. Cu alte cuvinte, poate fi un bun vizionar. De altfel, are o intuiţie dezvoltată, iar faptul că lobul urechilor este detaşat de cap, arată printre altele o persoană deschisă la ce înseamnă noutate.

Prinții de Wales, potriviți pentru tronul Marii Britanii

În concluzie, avem de-a face cu un chip cu o compatibilitate crescută, aspect ce iese în evidenţă în special în jurul ochilor, acolo unde amândoi au aceeaşi perspectivă de a privi lucrurile, amândoi sunt foarte maleabili şi cameleonici, cu alte cuvinte ştiu cum să fie, unde trebuie să fie, când şi cu cine; sunt persoane educate care, deşi în interior au izbucniri şi nervi, ştiu să ascundă aceste aspecte în public, iar toate aceste lucruri ne arată că pot face faţă oricărei poziţii pe care trebuie să o prezinte, în special aceea de viitori regi ai Casei Regale!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net