Casa secretă al lui Kate Middleton. Locul fabulos unde merge când nu vrea să fie găsită de nimeni

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Kate Middleton și prințul William au o reşedinţă secretă, în Scoția, fiind destinaţia preferată a familiei regale atunci când doreşte să stea departe de ochii lumii. Este vorba despre o cabană extrem de modestă, o locuință pe care prințul William ar fi primit-o moștenire, în 2002, din partea străbunicii sale. 

Casa secretă al lui Kate Middleton
Casa secretă al lui Kate Middleton

Cabana Tam-Na-Ghar, moștenită de prințul William

Kate Middleton și prințul William depun eforturi ca micile lor secrete să nu fie descoperite. Pentru cei doi, cabana Tam-Na-Ghar, despre care se spune că William ar fi primit-o moștenire în anii 2.000, constituie un reper deosebit în viața lor. Pe când erau studenți la Universitatea "St Andrews", acolo își petreceau timpul cu prietenii. Astăzi, cei doi soți merg la cabană, mai ales vara, împreună cu cei trei copii: George, Charlotte și Louis.

Cabana este modestă, localizată în Scoția

Locuința este modestă și nimeni nu ar spune că este o reședință regală. De altfel, despre ea s-a vorbit într-atât de puțin, încât nu a fost publicată, cel puțin până acum, nicio fotografie din interior. 

Situată în Scoția, la Balmoral, cabana Tam-Na-Ghar este un cadou primit de ducele de Cambridge din partea străbunicii sale, Regina Mamă, cu câteva luni înainte de decesul acesteia, în 2002. Imobilul, ce dispune de numai trei dormitoare, se află nu departe de Birkhall, reședința prințului Charles și a soției acestuia, Camilla Parker Bowles. 

Kate Middleton și prințul William au trei copii

Kate Middleton și prințul William sunt căsătoriți de 12 ani, au împreună trei copii, iar secretul căsniciei lor pare să fie faptul că aceasta i-a oferit partenerului ei tot ceea ce i-a lipsit în copilărie, potrivit unei foste jurnaliste. 

Nu există nicio îndoială că prințesa Kate i-a oferit lui William tot ceea ce i-a lipsit în familia în care a crescut: iubire, un parteneriat puternic, bazat pe prietenie, pasiune, respect reciproc și o relație bine închegată, stabilită după propriile reguli”, scria presa din afară. Cei doi s-au cunoscut în 2001, când erau studenți la University of St. Andrews.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
carmen harra jpg
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net