Kate Middleton, apariție fabuloasă! A strălucit într-o ținută reciclată la cea de-a doua încoronare a Regelui Charles

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Kate Middleton a atras toate privirile într-o ținută "reciclată" la ceremonia de încoronare a Regelui Charles din Scoția.

Kate Middleton, apariție fabuloasă!
Kate Middleton, apariție fabuloasă!

A doua încoronare din Scoția 

Prințul William și Kate Middleton s-au alăturat regelui Charles și reginei Camilla pentru o slujbă specială la catedrala St. Giles din Edinburgh, unde monarhului i s-au înmânat în mod oficial bijuteriile coroanei scoțiene pentru a celebra încoronarea sa.

Astăzi, 5 iulie, a avut loc al doilea set de festivități cu ocazia încoronării Regelui Charles ce a avut loc în Scoția. Prințesa de Wales a strălucit într-o ținută „reciclată”, de culoare albastru regal și alături de Prințul William s-au alăturat Regelui Charles și Reginei Camilla la a doua încoronare. 

Regele Charles, în vârstă de 74 de ani, și Regina Camilla, în vârstă de 75 de ani duc mai departe tradiția Reginei Elisabeta de a petrece anual o săptămână în Scoția, cunoscută sub numele de Săptămâna Regală.

Evenimentul a început atunci când Regele Charles, Regina Camilla, Prințul William și Prințesa Kate au mers cu mașina de la Palatul Holyroodhouse, reședința oficială a suveranului britanic în Scoția, la Catedrala St. Giles unde a avut loc Serviciul Național de Recunoștință. Simultan, onorurile Scoției au fost transportate de o procesiune populară de la Castelul Edinburgh la catedrală. 

Kate Middleton nu a purtat robă de ceremonie în Scoția (2) jpg

Kate și William s-au alăturat procesiunii în timpul slujbei - deși au fost menționați prin noile lor titluri puțin cunoscute, Ducele și Ducesa de Rothesay. Cei doi au mai mult de un titlu regal, aceștia moștenind o serie de titluri noi la venirea la tron a regelui Charles anul trecut - multe dintre ele fiind puțin cunoscute. Titlul de Duce de Rothesay este întotdeauna rezervat moștenitorului tronului, alături de celelalte stiluri scoțiene - Conte de Carrick, Baron de Renfrew, Lord al Insulelor și Prinț și Mare Intendent al Scoției. Acest lucru înseamnă că soția moștenitorului, Kate, este cunoscută și ca Contesă de Carrick, Baroană de Renfrew și Doamnă a Insulelor. Cu toate acestea, William și Kate vor folosi în principal titlul de Duce și Ducesă de Rothesay - deoarece acest titlu are un rang superior.

Kate Middleton nu a purtat robă de ceremonie în Scoția (9) jpg

Kate a strălucit într-o ținută albastră 

Prințesa de Wales a ales sa poarte la ceremonia de la Catedrala St Giles din Edinburgh o superbă rochie-palton de la brand-ul Catherine Walker.

Ei bine, această ținută este una "reciclată", întrucât Kate a mai purtat-o anterior la slujba de Ziua Commonwealth-ului din 2022. Mai mult, piesa a fost purtată slujba din Duminica Paștelui de la Abația Westminster. La acest palton deosebit Kate a asortat o pălărie creată de Philip Treacy. Ținuta a fost completată de un colier ce a aparținut reginei Elisabeta a II-a. Prințesa a ales să poarte la eveniment o pereche de pantofi Emmy London în valoare de 445 de lire sterline.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net