Talentul comun al Prințului George cu Regele Charles și Prințul Philip. Ce a moștenit băiatul de la ceilalți membri ai Familiei Regale

#Casa Regală a Marii Britanii

Familia Regală este mândră de Prințul George (9 ani). Primul născut al Prințului William (41 de ani) și al lui Kate Middleton (41 de ani) se pare că a moștenit talentul „impresionant" al altor membri ai Familiei Regale, inclusiv Regele Charles al III-lea (74 de ani) și regretatului Prințul Philip.

Talentul pe care Prințul George l-a moștenit de la membri Familiei Regale / Foto: GettyImages
Talentul pe care Prințul George l-a moștenit de la membri Familiei Regale / Foto: GettyImages

Potrivit unui expert regal, Jennie Bond, Prințul George, în vârstă de nouă ani, pare să fi moștenit de la familia lui dragostea pentru artă. Anul trecut, mândrii săi părinți, Prințul William (41 de ani) și Kate Middleton (41 de ani), au publicat o pictură realizată de el cu ocazia Crăciunului. Desenul înfățișează un ren și doi pui, într-un peisaj de iarnă. Și Regele Charles al III-lea (74 de ani) a fost fotografiat des cu pensula în mână, inclusiv pe pârtiile de schi din Elveția sau la Palatul Imperial din Japonia.

Iar, anul trecut, au fost expuse, la Capela Garrison din Chelsea, 79 dintre picturile sale în acuarelă. Astfel, Prințul George, a moștenit talentul de la Regele Charles, dar și de la Prințul Philipp. Jennie Bond, care în trecut a fost corespondent regal al BBC, a vorbit despre talentul moștenit de primul născut al Prințului William și al lui Kate Middleton și l-a comparat cu cel al altor membri ai familiei regale.

„George pare a fi pasionat de artă”

Pictura realizată de Prințul George cu ocazia Crăciunului
Pictura realizată de Prințul George cu ocazia Crăciunului

„George pare a fi pasionat de artă. Prințul Philip și Regele Charles au fost amândoi incredibil de talentații. Iar Kate este foarte bine informată și interesată de artă… și, judecând după pictura cu adevărat impresionantă a lui George, acesta este, de asemenea, destul de îndemânatic”, a declarat fostul corespondent regal al BBC, Jennie Bond, relatează tabloidul britanic Mirror. 

De asemenea, Regele Charles a vorbit, acum ceva timp, despre beneficiile pe care pictura le-a avut și le are, în continuare, pentru sănătatea sa mentală:

Devii din ce în ce mai conștient de lucruri care poate că ți-au scăpat din vedere anterior, calitatea luminii și a umbrelor, a tonurilor și a texturilor și a formei clădirilor. Totul necesită cea mai intensă concentrare. Și, în consecință, este unul dintre cele mai relaxante și terapeutice exerciții pe care le cunosc. În cazul meu, mi se pare că mă transportă într-o altă dimensiune care, la propriu, împrospătează părți ale sufletului pe care alte activități nu le pot atinge. M-am apucat de pictură în întregime pentru că fotografia nu mă satisfăcea deloc”, a declarat Regele Charles.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
strada trandafirilor jpg
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net