Vestea care zguduie familia regală! Prințul George nu va prelua niciodată tronul, iar William va fi ultimul rege

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Prințul William ar putea fi ultimul monarh britanic aflat la putere, iar fiul său, prințul George, nu va fi niciodată rege, a prezis un cunoscător și expert al casei regale britanice, conform geo.tv.

Vestea care zguduie Casa Regală: Prințul George nu va prelua niciodată tronul
Vestea care zguduie Casa Regală: Prințul George nu va prelua niciodată tronul

După moartea reginei Elisabeta în septembrie, ierarhiile în familia regală din Marea Britanie s-au schimbat. Prințul de Wales este acum primul în linia tronului, în timp ce prințul George este al doilea, după ce Charles a devenit rege.

Autoarea și scriitoarea pasionată de istorie, Hilary Mantel, a declarat, într-un interviu acordat anul trecut, că crede că fiul lui Willam și Kate nu va prelua niciodată tronul, iar prințul William va fi ultimul rege.

Aceasta a declarat recent pentru cei de la The Times că prințul William va fi încoronat monarh, dar acela va fi „capătul de linie”.

„Cred că este o predicție corectă, dar să spunem că nu aș paria bani pe ea. Este foarte greu să înțelegi gândirea din spatele monarhiei în lumea modernă, când oamenii sunt văzuți doar ca celebrități”, a mai adăugat Hilary Mantel.

Cât costă școala prințului George

Kate și William au trei copii
Kate și William au trei copii

Pe 22 iulie, prințul George a împlinit vârsta de 9 ani. Cel mai în vârstă copil al lui William și Kate locuiește alături de familia lui în conacul Adelaide.

Construit pentru Regina Adelaide în 1831, conacul este amplasat la doar 10 minute de mers pe jos de Castelul Windsor. Mutarea la conacul Adelaide a fost văzută drept o încercare a prinților de Wales de a-și pune copiii pe primul loc și de a le oferi mai multă libertate.

Pentru educația celor mici, William și Kate au ales școala pregătitoare Lambrook, unde taxele ajung la 50.000 de lire sterline pe an pentru cei trei copii ai lor.

Înainte de Lambrook, prințul George a fost elev la Thomas's Battersea din Londra, unde taxa anuală era de 8.000 de lire.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net