Așa tată, așa fiu! Prințul George, copia fidelă a lui William

#Casa Regală a Marii Britanii

Seamănă ca două picături de apă! Prințul William (40 de ani) s-a bucurat de meciul Aston Villa-Nottingham Forest, sâmbătă, alături de fiul său cel mare, George (9 ani). Aceștia au fost fotografiați într-o serie de momente dulci, iar fanii regali au observat cât de mult seamănă micul prinț cu tatăl său.

: William și George au venit asortați, la meciul Aston Villa-Nottingham Forest (Foto: Profimedia)
: William și George au venit asortați, la meciul Aston Villa-Nottingham Forest (Foto: Profimedia)

Prințul William l-a dus pe George la meci

Prințul de Wales și fiul său au trăit intens fiecare moment al partidei (Foto: Profimedia)
Prințul de Wales și fiul său au trăit intens fiecare moment al partidei (Foto: Profimedia)

Prințul George este, practic, versiunea mai mică a prințului William. Cei doi au venit îmbrăcați la fel, cămăși albastre și pulovere bleumarin, și au făcut aceleași gesturi, în timpul meciului. Prințul de Wales și fiul său sunt fani înfocați ai echipei Aston Villa.

Pe parcursul partidei, cei doi s-au bucurat și au trăit din plin fiecare moment, iar echipa lor a ieșit, în cele din urmă, câștigătoare, marcând două goluri în repriza secundă.

Li s-a alăturat și vechiul prieten din copilărie al lui William, Edward van Cutsem (49 de ani), care a fost paj la nunta lui Charles și a Dianei, în 1981.

Ducele de Cambridge, care este Președintele Asociației de Fotbal din Marea Britanie, susține Aston Villa de la vârsta de 11 ani și participă în mod regulat la meciuri.

El a preluat rolul de la unchiul său, Ducele de York, în 2006, conform tabloidului britanic Daily Mail. Prințul William este pasionat de fotbal și se pare că i-a insuflat acest hobby și lui George. Explicând de ce este fan Aston Villa în timpul unui interviu acordat BBC în 2015, Prințul William a spus: „Cu mult timp în urmă, la școală, m-am apucat de fotbal. Am căutat cluburi sportive, iar prietenii mei de la școală erau fie fani ai lui Manchester United, fie fani ai lui Chelsea și nu am vrut să mă iau după ei”. Prințul William și Kate Middleton (40 de ani) mai au doi copii, pe Louis (4 ani) și pe Charlotte (7 ani).

Regele Charles al III-lea, încoronat pe 6 mai

Regele Charles al III-lea (74 de ani) și Regina Consoartă Camilla (75 de ani) vor fi încoronați la abația Westminster din Londra, pe 6 mai, în cadrul unei ceremonii oficiate de arhiepiscopul de Canterbury. Weekendul încoronării a primit numele de cod  „Operațiunea Golden Orb” („Globul de Aur”). Ceremonia va fi urmată de numeroase evenimente, printre care un concert la Castelul Windsor. În jur de 2.000 de invitați vor lua parte la încoronare, iar evenimentul va fi televizat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net