Kate Middleton, apariție incredibilă în public. N-ai mai văzut-o într-o așa ipostază

#Casa Regală a Marii Britanii

Kate Middleton a făcut senzație odată cu apariția ei pe terenul de tenis de la Wimbledon. Mai mult decât atât, Prințesa de Wales a avut ocazia de a își pune talentul la încercare în fața unuia dintre cei mai mari campioni din istoria turneului: Roger Federer.   

Kate Middleton a făcut senzație, în rândul internauților, după ce a apărut pe terenul de tenis de la Wimbledon pentru a observa cum se desfășoară programul destinat adolescenților care prind mingi, în timpul turneelor de tenis, „Ball Boys and Girls at Wimbledon”. Potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, Prințesa de Wales chiar și-a pus talentul la încercare în fața lui Roger Federer, unul dintre cei mai mari campioni de tenis din istoria sportului.

Cei doi apar în videoclipul postat pe YouTube, în care Kate Middleton poartă echipamentul tradițional, alb, obligatoriu la turneul de Grand Slam de la Wimbledon. În vârstă de doar 41 de ani, Prințesa de Wales și campionul elvețian au jucat câteva seturi de tenis, apoi a dorit să observe pregătirile tinerilor care prind mingile în timpul turneului. Potrivit sursei, Kate Middleton a fost impresionată de nivelul de efort pe care aceștia trebuie să îl depună pentru a fi siguri că totul decurge perfect în timpul unui meci.  

Kate Middleton și Roger Federer au jucat un meci de tenis la Wimbledon

Nu mai puțin de 250 de copii se pregătesc pentru turneul de la Wimbledon, pentru a da dovadă de un comportament exemplar în timpul meciurilor. Având vârsta medie de aproximativ 15 ani, aceștia sunt însărcinați cu prinderea mingilor, iar apoi să le ofere jucătorilor. Turneul de Grand Slam este programat să înceapă luni, pe data de 3 iulie, iar finala feminină va avea loc pe 15 iulie. Pentru tenisul masculin, finala va fi chiar următoarea zi, pe 16 iulie.

În timp ce urmărea antrenamentele copiilor, Prințesa de Wales a avut parte și de o întâmplare amuzantă. Un bebeluș care râgâie întrerupe liniștea de pe arenă, iar prințesa, amuzată de situație, îi spune: „Bravo, tu!”  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net