Cine este bărbatul misterios și sexy din viața lui Kate Middleton. Ce relație există între cei doi

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Cine este bărbatul misterios din viața lui Kate Middleton. Așa cum probabil vă puteți imagina, membrii Casei Regale a Marii Britanii au un program extrem de încărcat și au o adevărată armată de angajați.

Cine este bărbatul misterios din viața lui Kate Middleton
Cine este bărbatul misterios din viața lui Kate Middleton

Bărbatul sexy din viața lui Kate Middleton

Și, așa cum era normal, angajații, mai ales cei care sunt direct răspunzători de cele mai importante fețe regale din Marea Britanie sunt unul mai atrăgător ca celălat. De exemplu, Prințesa de Wales nu iese din casă fără acest bărbat atât de sexy.

Prima calitate pe care un angajat al Casei Regale este loialitatea. Mai mult, e necesar să se priceapă la soluționarea a tot felul de probleme pe care regalii le pot întâmpina în misiunile lor oficiale.

Locotenent comandant Rob Dixon, la datorie

Kate, alături de Rob / foto: Profimedia
Kate, alături de Rob / foto: Profimedia

Bărbatul despre care vorbeam în rândurile de mai sus se numește Rob Dixon lucrează pentru familia regală încă din 2020.

Înainte de această misiune, Rob s-a ocupat de altele aproape la fel de importante. A petrecut decenii în Marina Regală a Marii Britanii, unde s-a antrenat ca să devină pilot de elicopter militar, scrie okmagazine.

În prezent, Rob este tot timpul în preajma lui Kate la orice eveniment oficial ar participa, inclusiv a prințului Philip și a Reginei Elisabeta a II-a.

Locotenentul Comandant a însoțit-o pe Prințesa de Wales și la Concertul de colinde de Crăciun, de la Westminster Abbey, și, mai recent, a participat la Încoronarea Regelui Charles al III-lea și a Reginei Camilla, luna trecută.

William a fost cel care l-a angajat

Așadar, având în vedere jobul lui, Rob a ajuns atenția publicului și-a devenit subiect de presă în ultima vreme. Fanii de pe Twitter sunt în extaz când îl văd pe atrăgătorul asistent în apropierea lui Kate.

Practic, Rob este cumva și angajatul lui William. De fapt, el fost cel care l-a angajat, în primă instanță, pe Rob în 2020, după care acesta a rămas mai mult la dispoziția lui Kate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
locuri jpg
Emitere tichet de reciclare jpg
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net