VIDEO. Tu ai observat-o? Prințesa Kate a apărut la Eurovision 2023, cântând la pian

Kate Middleton, prințesa de Wales, a avut o apariție surpriză, în cadrul spectacolului Eurovision 2023 de la Liverpool. Soția lui Willam a susținut un scurt recital, la pian.

Kate a cântat la pian, în cadrul Eurovision 2023 / foto: arhivă personală
Kate a cântat la pian, în cadrul Eurovision 2023 / foto: arhivă personală

Prințesa de Wales a cântat o piesă complet instrumentală, compusă de Joe Price și Kojo Samuel, înregistrată la Castelul Windsor, la începutul acestei luni. Kate a îmbrăcat o rochie albastră și cercei aparținând reginei Elisabeta a II-a.

Clipul, care ține doar zece secunde, a apărut pe o versiune specială a piesei câștigătoare de anul trecut. Piesa a inclus și contribuții de la Lord Lloyd-Webber, Sam Ryder, Ms Banks, Ballet Black, Bolt Strings și Joss Stone.

Cine este Loreen, prima femeie care a luat trofeul de două ori4

Marea finală Eurovision 2023, desfășurată sâmbătă, 13 mai, a fost câștigată de Loreen, reprezentanta Suediei. Click! îți spune mai multe lucruri neștiute despre artista care a reușit un lucru unic în istoria concursului.

Loreen, clasată pe primul loc în competiţia muzicală și la ediţia din 2012, este a doua artistă care a câştigat Eurovisionul de două ori, după Johnny Logan, care a câştigat pentru Irlanda, în 1980 şi 1987.

Suedeza a obținut 583 de puncte, după ce voturile juriului și ale publicului au fost adunate. Cântăreața, în vârstă de 39 de ani, a interpretat piesa „Tatoo”, o melodie dance-pop care a impresionat toată lumea.

„E copleşitor. Sunt atât de fericită. Asta este pentru voi. Mulţumesc”, a spus cântăreaţa emoţionată pe scenă, primind trofeul din partea Kalush Orchestra, câștigătorii Eurovision 2022.

Loreen a lansat două albume de studio, Heal (2012) și Ride (2017). Heal a ajuns pe primul loc în Suedia și pe locul 71 în topurile din Marea Britanie. Ride a ocupat locul 31 în topurile albumelor suedeze.

Ea a lansat, de asemenea, 19 single-uri, inclusiv piesele Eurovision Euphoria și Tattoo. Euphoria a urcat în fruntea topurilor din toată Europa, pretinzând locul unu în Austria, Germania, Finlanda, Irlanda și Norvegia și atingând locul trei în Marea Britanie.

Suedia a condus tot timpul finala Eurovision 2023

După ce au fost anunțate punctajele juriului, candidata Suediei a condus topul cu 340 de puncte, urmată de Israel și Italia cu 177 și, respectiv, 176 de puncte.

După votul publicului, melodia „Tattoo”, a primit suficiente puncte pentru a câștiga concursul, iar Suedia a înregistrat un total de 583 de puncte, Finlanda terminând pe locul doi cu 526 de puncte, iar Israel pe 3 cu 362 de puncte. Republica Moldova s-a clasat pe locul 18, cu 96 de puncte, iar Ucraina pe locul 6, cu 243.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net