Scandal înainte de semifinala a doua de la Eurovision! Dansatoarea lui Theodor Andrei este chiar iubita lui

#Eurovision
Ultima actualizare:

În câteva ore, Theodor Andrei va fi pe scenă în cea de-a doua semifinală a competiției „Eurovision 2023”. Dansatoarea care îl „joacă pe degete“, în show, este chiar iubita sa, a dezvăluit adevarul.ro. „TVR a dat pe persoană fizică Eurovisionul“, acuză fanii.

Theodor Andrei a susținut mai multe concerte în cadrul turneului de promovare. foto: profimedia
Theodor Andrei a susținut mai multe concerte în cadrul turneului de promovare. foto: profimedia

Theodor Andrei va evolua peste câteva ore, în cea de-a doua semifinală. El va urcat pe scenă cu numărul 3 în concurs. Pregătirile au fost intense pentru tânărul de doar 18 ani, ca și pentru trupa sa de dansatoare.

Dar printre coregrafii și aranjamente scenice, Theodor a avut timp și de ceva „acțiune” extra-Eurovision. El și-a luat iubita de mână și a vizitat Liverpool-ul. Dar cine este iubita lui? Chiar una dintre dansatoare!

La ceremonia de deschiderea a „Eurovision 2023”, tânărul de 18 ani a venit însoțit de iubită
La ceremonia de deschiderea a „Eurovision 2023”, tânărul de 18 ani a venit însoțit de iubită

Roșcata Diana Colea face parte din delegația României la Eurovision Song Contest 2023 și din show-ul pe care reprezentantul țării noastre îl pune în scenă, informează adevarul.ro. Ea este studentă la UNATC și este una dintre cele două dansatoare care au făcut parte din spectacolul cu care Theo a câștigat Selecția Națională, în februarie. Totodată, aceasta este și protagonista videoclipului oficial al piesei „D.G.T. (Off and On)“. Diana Colea a fost păstrată de TVR pentru a face parte din show-ul de la Liverpool, conceput integral de TVR.

Diana și Theodor s-au plimbat prin Liverpool

Diana și Andrei s-au plimbat prin Liverpool îmbrăcați foarte colorat
Diana și Andrei s-au plimbat prin Liverpool îmbrăcați foarte colorat

Astfel, Diana Colea îl însoțește pe Theodor Andrei la Liverpool și, în afara repetițiilor și a angajamentelor oficiale, cei doi au avut timp și de relaxare, au vizitat orașul, chiar și un magazin de rochii de mireasă, după cum au relatat fanii concursului. Mulți dintre aceștia par să fie nemulțumiți de modul în care România este reprezentată în acest an, mai ales că țara noastră este cotată cu șanse foarte mici.

 „A băgat-o în show ca pretext s-o plimbe și pe ea până la Liverpool”

Diana Colea are un moment coregrafic pe scenă, alături de Theodor Andrei, dar fanii au criticat prestația ei pe diverse forumuri și grupuri dedicate concursului și chiar au contestat prezența acesteia la Liverpool și faptul că a fost inclusă în delegația oficială. „A băgat-o în show ca pretext s-o plimbe și pe ea până la Liverpool. Oribil moment!“, „Hai că are timp și fata să bage un dance break, pe contemporan, așa cum se poartă, să fim în trend. În momentul de față aș adăuga, neironic, cât mai multe la ghiveci“, „TVR a dat pe persoană fizică anul ăsta Eurovisionul“, „Trebuia justificată prezența iubitei în delegație“, „Pentru 20 de secunde de faimă a cărat-o la Liverpool?, „Toată tentativa asta de show e praf și pulbere”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net