Cine are cele mai mari șanse să câștige „Eurovision” în acest an? Este cel mai bine cotat nume la caselor de pariuri!

Ieri seară (9 mai) a avut loc prima semifinală de la Eurovision, în care s-a aflat și marea favorită din acest an. Dintre cele 37 de țări care se întrec în aceste zile pe scena din Regatul Unit, specialiștii au dat deja o „favorită” pentru a ridica marele premiu, iar aceasta s-a calificat deja în finală, cu ușurință.

Loreen este marea favorită de a ridica marele premiu / FOTO: arhivă personală
Loreen este marea favorită de a ridica marele premiu / FOTO: arhivă personală

Ediția din acest an a Eurovision este una ușor atipică, deoarece țara gazdă nu este și țara care a câștigat marele premiu în anul precedent. În 2022, formația Kalush, din Ucraina, a reușit să iasă câștigătoare în finală, însă, datorită conflictului din țara lor natală, ediția Eurovision din acest an se ține în Regatul Unit, mai precis, în Liverpool. Iar ieri, 9 mai, a avut loc prima semifinală, în care atât marea favorită din acest an, cât și reprezentanții din Republica Moldova au reușit să se califice în finală.

 Potrivit caselor de pariuri, reprezentanta Suediei are șansele cele mai mari de a ridica marele premiu în acest an, cu o probabilitate de succes de 61%. Loreen, care a urcat pe scenă din partea Suediei cu melodia „Tattoo” are deja experiență la Eurovision. Ea a reușit să mai câștige concursul și ediția de la Baku, din 2012, unde melodia „Euphoria” i-a asigurat victoria. Multă lume consideră această melodie drept cel mai bun cântec care a câștigat vreodată concursul, iar artista este marea favorită și în acest an.

România va urca pe scenă în a doua semifinală, pe 11 mai

În ce privește România, reprezentată la Eurovision 2023 de către Theodor Andrei, aceasta va urca pe scenă mâine (11 mai), în cadrul celei de a doua semifinale. Românii vor putea urmări concursul de la ora 22, pe TVR1 și TVR International, când vor putea și vota țara noastră pentru calificarea în marea finală. În ce privește Republica Moldova, reprezentată la Eurovision de către artistul Pasha Parfeni, aceasta a reușit deja să se califice în finală, după semifinala de ieri (9 mai).

În ce privește finala, aceasta va avea loc pe data de 13 mai și rămâne de văzut dacă casele de pariuri au dreptate când spun că Suedia este marea favorită din acest an.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
steag spania jpg
CEA MAI LUNGA SCURTATURA DIN LUME jpg
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net