Detalii neștiute despre părinții lui Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision. L-au susținut necondiționat!

Theodor Andrei, tânărul care ne va reprezenta țara la Eurovision 2023, în Liverpool, are parte de un succes răsunător, multă admirație pentru talentul său muzical, dar și de părinți care i-au oferit multă susținere și încredere în drumul său către reușită. Ce mărturisiri a făcut tânărul despre cei care i-au dat viață, dar și ce cuvinte demne de admirație are la adresa lor, rămâne să descoperiți din cele ce urmează.

Cum l-au susținut părinții pe Theodor Andrei, reprezentantul Eurovision 2023
Cum l-au susținut părinții pe Theodor Andrei, reprezentantul Eurovision 2023

În cadrul unui interviu pe care l-a oferit presei românești, Theodor Andrei a făcut o serie de dezvăluiri despre parcursul lui în industria muzicală. Cu ani în urmă participa la diverse concursuri muzicale și s-a înscris la audițiile de la NextStar pe care, din păcate, nu le-a trecut. În ciuda acestei dezamăgiri, a fost susținut și a muncit atât de mult, ajungând acum unde este astăzi.

Theodor Andrei, mărturisiri emoționante despre persoanele care au crezut în el

În urma dezamăgării NextStar, mama sa a văzut cât de talentat este fiul său, a văzut adevăratul său potențial, ajungând în punctul în care să străbată lumea, susținându-l în drumul spre succes.

,,Mama a fost prima persoană după mine care a crezut în talentul meu. Am fost prin 2014 la niște preselecții pentru NextStar. Nu am luat audiția, dar a fost prima oară când mama m-a auzit la microfon, cu vocea mea amplificată de boxele unui întreg teatru.

Din momentul acela abia a început să creadă cu adevărat în potențialul meu și după am străbătut lumea festivalurilor împreună și ea m-a susținut foarte mult, împreună cu tatăl meu și bunica mea și le mulțumesc necondiționat pentru tot ceea ce au făcut pentru mine”, a mărturisit reprezentantul Eurovision 2023, potrivit spynews.ro.

Theodor Andrei: ,,Dan m-a încurajat să continui”

Theodor Andrei le este recunoscător celor care au crezut în el / foto: Facebook
Theodor Andrei le este recunoscător celor care au crezut în el / foto: Facebook

Maestrul Dan Dimitriu a fost cel care i-a oferit încrederea de care avea nevoie pentru a reuși. I-a fost aproape și a crezut în talentul lui, motiv pentru care Theodor Andrei are doar cuvinte de laudă și mulțumire la adresa acestuia. 

,,În materie de compoziție, persoana care mi-a dat încredere că pot să fac asta a fost chiar mentorul meu, maestrul Dan Dimitriu, care a compus printre cele mai cunoscute piese ale Mirabelei Dauer, Marina Scupra, Dan Spătaru și mulți alții.

Scrisesem primele mele 2 melodii și sincer, daca le-aș auzi acum mi s-ar părea niște creații stupiduțe și copilărești cumva, dar Dan m-a încurajat să continui, mi-a zis că sunt pe drumul cel bun, iar la momentul respectiv nu mi-am dat seama dacă el credea cu adevărat asta sau o spunea doar ca să mă susțină, dar timpul m-a învățat că imboldul acela a fost extrem de valoros și nu am cuvinte să descriu recunoștința pe care i-o port maestrului pentru toată susținerea sa”, a mai spus tânărul. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net